ik heb gratis internet, geen abo, geen geld op prepaid


0
plaatste dit 20 mei 2013

hallo,

ik heb vorige week een nieuw toestel gekocht, een samsung young. ik wou geen gebruik maken van de vodafone simkaart die ik erbij heb gekregen dus ik heb mijn eigen vodafone simkaart erin gestopt.

het betreft een pre-paid kaartje waarvan de beltegoed op is.. huidige saldo 0,14 cent. sms blox heb ik wel geactiveerd, dat kost 10 euro en dan heb je 1000 smsjes, 1 maand geldig.

dus toen ik thuis op de bank zat heb ik verbinding gemaakt met wifi, ff op market place het een en ander gedownload zoals whats app.

even later ging ik met mijn vriendin bij kennissen op bezoek.. onderweg stond wifi uit.. maar ik kan wel gewoon op internet..youtube, google, facebook en alles doet het. filmpjes kijken afbeeldingen zoeken bekijken downloaden.. whatsappen..

mijn gegevens zijn niet bekend bij vodafone ik heb de simkaart nooit geregistreerd, mocht ik toch op een of ander manier hiervoor moeten betalen dan zouden ze mijn rekening nr. kunnen pakken van de laatst gemaakte ideal transactie, denk ik dan..

hoe kan het dat ik internet heb? ik dacht namelijk dat providers controle scripts hebben die kijkt of gebruiker abbo heeft of prepaid, zo ja is het een prepaid hoeveel beltegoed erop staat, is dat minder dan 1 euro dat de browser dan een melding geeft van website niet toegankelijk, zo werkte het wel op al mijn vorige toestellen.

nogmaals hoe kan dit? en kan vodafone mij voor de kosten op laten dragen?

alvast bedankt,

vriendelijke groeten

2 Reacties
Sorteer op: Standaard | Nieuwste | Beoordeling
0
plaatste dit 20 mei 2013

Ik heb geen idee hoe het kan dat je kunt internetten. Ik weet wel dat Vodafone de tarieven voor prepaid internet heeft verlaagd, maar het lijkt me dat je met 14 cent op je simkaart bar weinig zou moeten kunnen.

Wat Vodafone soms doet, is een tijdje gratis internet geven aan prepaidgebruikers om ze over te halen om te blijven internetten via prepaid. Misschien is dat het geval en krijg je nog een actiesms!

Of Vodafone je hiervoor nog geld kan berekenen, betwijfel ik. Het feit dat jij de laatste keer het beltegoed hebt opgewaardeerd, zegt nl. helemaal niets. Iedereen kan beltegoed opwaarderen voor een ander.

0
plaatste dit 20 mei 2013

hallo,

bedankt voor de snelle reactie :) nou, dan internet ik gewoon lekker door :)

vriendelijke groeten