Nieuwe telefoon


0
plaatste dit 15 okt 2009

Als eerste hallo iedereen die actief is op dit forum. :)

Ik ben mijn vorige telefoon (Motorola L6) voor een paar weken terug kwijtgeraakt. Na de hoop opgegeven te hebben hem nog terug te vinden ben ik toch maar op zoek naar een nieuwe. :p

Ik verlang niet zo heel veel van een telefoon. Wel heb ik hem het liefst een beetje klein, en plat, zoals de L6 eigenlijk was. Maar als er mp-3 en zo op zit is het natuurlijk wel handig. Oja, hij moet gewoon prepaid zijn. :roll: En ook het liefste zonder klepjes, schuif dingetjes en touch-gedoe. Volgens mij kan dat alleen maar kapot gaan namelijk. :lol:

De prijs moet zo tussen de €30,- (gaat het lager ;) ) en de €150,- in zitten. :o

Ik ben niet zo thuis in telefoons en jullie volgens mij wel! Dus wie mij helpen wil. :D

8 Reacties
Sorteer op: Standaard | Nieuwste | Beoordeling
0
plaatste dit 15 okt 2009

Lg Cookie is een aardige, vind ik persoonlijk. Bij Mediamarkt is hij nu 75 euro (weet niet hoe duur hij in de andere winkels is). Hij heeft alleen wel een touchscreen :p De g900 vindt ik ook wel leuk, helaas heeft deze ook een touchscreen en ik weet eigenlijk niet of deze nog beschikbaar is. En de Nokia 5310 is ook leuk, deze heeft geen touchscreen! Hoera! Maar voor deze geldt hetzelfde als de g900, ik zag hem pas nog liggen bij de grootste mediawinkel van Nederland, maar of tie er nu nog ligt... Hij is waarschijnlijk iets van 70 euro ofzo. Dat zijn de drie die ik aanraad.

0
plaatste dit 17 okt 2009

Oke, zijn dat de enige ongeveer in dat marktgedeelte? Of is dit wat eruit springt, of is het gewoon jouwn persoonlijke voorkeur. :p ;)

Maar zit er eigenlijk verschil in als je een telefoon bij mediamarkt koopt of bijvoorbeeld bij de telefoonwinkel in de stad? (domme vraag idd)

0
plaatste dit 17 okt 2009

Oke, zijn dat de enige ongeveer in dat marktgedeelte? Of is dit wat eruit springt, of is het gewoon jouwn persoonlijke voorkeur. :p ;) Maar zit er eigenlijk verschil in als je een telefoon bij mediamarkt koopt of bijvoorbeeld bij de telefoonwinkel in de stad? (domme vraag idd)

Ten eerste dit is inderdaad mijn persoonlijke mening. Het zijn redelijk goed beoordeelde telefoons, dus slecht zijn ze zeker niet te noemen. Het beste is om naar een winkel als Mediamarkt of Saturn te gaan, daar kan je de telefoons testen, aangezien ze gewoon aanstaan en er geen dom stickertje op zit (die het beeldscherm moet voorstellen). Het voordeel aan winkels als Mediamarkt is, dat de telefoons die je hier koopt vaak simlockvrij zijn. Dat betekent dat je een simkaart van elke provider er in kan steken. Als je een 'normale' telecom winkel binnenloopt, als Ritel, zijn de telefoons vaak gebonden aan een provider. Je kan ze dan wel simlockvrij maken, maar dat kost ook weer geld. Op internet kopen is natuurlijk ook een optie, GSM Helpdesk geeft je hier hulp bij. De Lg Cookie bijv. (al is deze op het moment bij Mediamarkt 60 euro goedkoper): http://gsmhelpdesk.nl/specs.php?id=2673 Rechts zie je de prijzen en de daarbij behorende webwinkel...

Ik hoop dat dit helpt (en de winkels die ik noem zijn voorbeelden, geen adviezen :D)

0
plaatste dit 18 okt 2009

Er is heel veel keus, in die prijsklasse ;)

Misschien: * Nokia 6303 * Nokia 5000 * Nokia 3120 Classic

Misschien heb je er wat aan, (misschien ook niet :lol: )

Succes! GR Stefan

0
plaatste dit 18 okt 2009

www.kieskeurig.nl

0
plaatste dit 19 okt 2009

http://www.kieskeurig.nl

Ik dacht dat een belediging was, maar die website bestaat serieus lol

0
plaatste dit 22 okt 2009

Het wordt denk ik de Nokia 2700 voor 69,99 euro bij de Dixons. :) Goed idee? (ff ja zeggen ;) )

0
plaatste dit 23 okt 2009

Ja hoor, denk niet dat het een slechte keuze is... ;) alvast veel plezier ermee ;)