Welk toestel vergelijkbaar met Samsung galaxy SII?


0
plaatste dit 08 feb 2013

Vanwege een lang en onopgelost defect met mijn samsung galaxy SII wil mijn telefoonaanbieder 'schikken' door mij een nieuw toestel uit te laten zoeken ter waarde van de huidige dagwaarde van mijn Samsung galaxy SII. Het toestel heeft max 7,5 mnd probleemloos gefunctioneerd, ik ben van mening dat die dagwaarde (maart 2012 tot eerste reparatie, aanschaf juni 2011 maar al voor maart 2012 problemen) gehanteerd moet worden. Ik wil graag een SIII maar moet daarvoor 120 euro bijbetalen, dat gaat me te ver. Welk toestel is qua kwaliteit gelijkwaardig aan de galaxy SII (en het liefst minimaal op android 4.1)? HTC One black Nokia Lumnia 820 Sony experia T black LG prada 3.0

7 Reacties
Sorteer op: Standaard | Nieuwste | Beoordeling
0
plaatste dit 08 feb 2013

Welke HTC One bedoel je? Je hebt behoorlijk wat 'One' modellen, bijvoorbeeld de One V, One S, One SV, One X, One X+...

Inzake de andere toestellen:

Nokia Lumnia 820 -> redelijk alternatief Sony experia T black -> goed alternatief LG prada 3.0 -> Geen aanrader!

0
plaatste dit 08 feb 2013

Sorry, de HTC one X Als ik ze zelf vergelijk lijken deze en de Sony experia T er goed uit te komen maar jij meent dat LG nog beter is?

0
plaatste dit 08 feb 2013

Lezen is ook een kunst. We komen tot dezelfde conclusie over de LG. Sony Experis T tov HTC one x?

0
plaatste dit 08 feb 2013

Als de HTC One X tot de opties hoort, dan is er geen andere conclusie, dan is de HTC One X met afstand de beste. De Sony Xperia T is ook een erg goed toestel, maar qua specificaties net iets minder dan de HTC One X.

0
plaatste dit 08 feb 2013

Wat betreft de LG Prada 3.0: Ik ben zelf niet gecharmeerd van de kwaliteit van LG toestellen. De meeste toestellen gaan na een jaar al defect of krijgen software problemen. Daarnaast is LG ook niet bepaald de snelste als het gaat om bijvoorbeeld software updates. Het is in de marktcijfers ook terug te zien dat maar weinig mensen die een LG hebben gekocht daarna opnieuw voor een LG kiezen. Bij Samsung, HTC, Apple en Sony liggen deze percentages aanzienlijk hoger.

0
plaatste dit 08 feb 2013

De Xperia T is een heel goed toestel , het enige wat niet goed eraan is dat er een ingebouwde batterij inzit en zijn slechte camera , maar anders zou ik hem wel kopen :D .

0
plaatste dit 08 feb 2013

Die ervaring deel ik idd. Ik gebruik zelf de Xperia T op dit moment, heb ook een tijdje de Galaxy S III gebruikt, maar die vond ik persoonlijk te groot.