Het is nu 29 jul 2014 03:33

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 12 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 24 apr 2009 18:42 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 24 apr 2009 18:37
Berichten: 4
Hallo , ik heb een groot probleem ik heb een wachtwoord gezet op mijn berichtjes enzo maar ik kan niet meer op dat wachtwoord komen ? Moet ik mijn gsm nu resetten of wat moet ik doen ? Wil iemand mij helpen aub... Ik heb trouwens een Samsung SGH-M620 .
Met voorbaat dank Jasper.


Omhoog
 Profiel  
 
 

BerichtGeplaatst: 24 apr 2009 19:06 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 23 aug 2007 10:19
Berichten: 819
Woonplaats: Oisterwijk
*2767*2878#

dit is wel op eigen risico alle wachtwoorden worden weer gereset


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 24 apr 2009 22:10 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 24 apr 2009 18:37
Berichten: 4
bixs schreef:
*2767*2878#

dit is wel op eigen risico alle wachtwoorden worden weer gereset


Maar als ik dat heb gedaan staat er wachtwoord ingeven wat moet ik dan doen ?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 25 apr 2009 09:09 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 23 aug 2007 10:19
Berichten: 819
Woonplaats: Oisterwijk
standaard is dit 00000000 volgens mij het kan zijn dat dit bij nieuwere toestelen 12345 is, maar volgens mij de eerste.

succes


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 25 apr 2009 14:52 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 24 apr 2009 18:37
Berichten: 4
Nee dat gaat nie ik tik altijd in *2767*2878 en dan kan ik geen # typen want als ik op # duw komt er op te staan wachtwoord ingeven maart dan staat er nog altijd geen # wat moet ik doen ?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 25 apr 2009 15:58 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 23 aug 2007 10:19
Berichten: 819
Woonplaats: Oisterwijk
dit moet je niet doen bij het wachtwoord, zet je toestel uit, haal je sim eruit. zet hem aan en druk de code in, dan zal deze moeten werken.

succes


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 26 apr 2009 15:20 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 24 apr 2009 18:37
Berichten: 4
Maar volgens mij is # een sneltoets van iets want ik kan nooit # indrukken of er komt te staan wachtwoord invoeren . wat moet ik doen ?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 26 apr 2009 15:43 
Offline
100% ontvangst
100% ontvangst
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jan 2007 21:33
Berichten: 4838
Misschien een domme vraag hoor maar klopt de code wel Bixs?

Als het wel zo is moet je je simkaart eruit halen, Geheugenkaart eruit.
Telefoon aan zetten.. code intoetsen.
Doet de code het niet als je hem zo intoets probeer hem dan alsnog met #.

Doet hij het dan ook niet doet de code het gewoon niet.


Dit is de hard reset code voor de Pixon/Touchwiz.
Ofdat deze werkt weet ik niet voor jou telefoon.
Bij gebruik is het op eigen risico.
*2767*3855#


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 27 apr 2009 00:06 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 23 aug 2007 10:19
Berichten: 819
Woonplaats: Oisterwijk
tot nu toe werkte deze op alle nieuwere samsungs, ik was er vanuit gegaan dat deze ook bij een S8300 zou kloppen, mocht dit niet het geval zijn dan mijn excuses maar die andere code is bij de eerdere toestellen ook hetzelfde met 3855 op het eind.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 07 mei 2009 14:20 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 07 mei 2009 12:12
Berichten: 1
hejj,
echt handig deze site :D
dankj voor deze code nu heb ik mijn
mobiel ook gereset :D :D
gr,


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 25 nov 2010 11:21 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 25 nov 2010 11:14
Berichten: 2
Ehm ik heb een samsung c3510 en bij mij lukt dat niet...

Ik heb geen idee ik heb hulp nodig :|


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 25 nov 2010 11:29 
Offline
0% ontvangst
0% ontvangst

Geregistreerd: 25 nov 2010 11:14
Berichten: 2
bixs schreef:
dit moet je niet doen bij het wachtwoord, zet je toestel uit, haal je sim eruit. zet hem aan en druk de code in, dan zal deze moeten werken.

succes


Maar waar moet je die code intypen.?


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 12 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  

GSM Helpdesk Nederland hecht waarde aan uw privacy. Meer daarover in ons privacybeleid.