Huawei Mate S

Mate S Nieuws

18-08-2016
Komt Huawei tijdens de IFA met de Huawei Mate 9 of de Huawei Mate S2?
De afgelopen dagen zijn de geruchten rondom nieuwe smartphones van Huawei in een stroomversnelling gekomen. Met de IFA in Berlijn voor de deur probeert het geruchtencircuit te achterhalen wat Huawei tijdens de IFA gaat presenteren. Wordt het de Huawei Mate 9 of de Huawei Mate S2?
30-03-2016
'Opvolger Huawei Mate S krijgt gebogen beeldscherm'
Volgens bronnen in de productieketen van Huawei werkt Huawei aan een opvolger voor de Huawei Mate S en zal dit toestel uitgevoerd zijn met een gebogen beeldscherm.
04-01-2016
Huawei brengt Huawei Mate S met 'press touch' alsnog uit in de Benelux
Huawei heeft alsnog de uitvoering van de Huawei Mate S met Force Touchscreen uitgebracht in de Benelux. Het bedrijf verkoopt het toestel vanaf deze week via haar eigen verkoopkanaal 'vMall'.
04-11-2015
Huawei onthult eind deze maand de Huawei Mate 8
De daadwerkelijke opvolger voor de Huawei Ascend Mate 7 uit 2014 is niet de onlangs gepresenteerde Huawei Mate S, maar de Huawei Mate 8. Deze smartphone wordt zeer waarschijnlijk op 26 november gepresenteerd, zo blijkt uit uitnodigingen van Huawei voor een introductie evenement.
28-10-2015
Huawei ziet verkoop smartphones verder stijgen
Het Chinese Huawei heeft in het derde kwartaal van 2015 opnieuw meer smartphones verkocht. Totaal gingen wereldwijd 27,4 miljoen smartphones van Huawei over de toonbank.
15-10-2015
Huawei brengt Mate S flagship-smartphone uit in Nederland
De Huawei Mate S, het nieuwe paradepaardje van Huawei voor dit najaar, is gearriveerd in de eerste Nederlandse winkels.
22-09-2015
Huawei gooit nieuwe Mate S in de voorverkoop
Huawei is via haar eigen webshop gestart met het aannemen van zogenaamde 'pre-orders' voor de nieuwe Huawei Mate S.
03-09-2015
Hands-on: Huawei stelt teleur met introductie Huawei Mate S
Huawei heeft voorafgaand aan de IFA in Berlijn de eerder uitgelekte Huawei Mate S gepresenteerd als haar nieuwe paradepaardje. Tijdens de presentatie blies Huawei hoog van de toren, maar in de praktijk blijft weinig over van alle beloftes van Huawei.