Apple iPhone 6S Plus 16GB

De Apple iPhone 6S Plus 16GB in het kort

De Apple iPhone 6S lijkt op haar voorganger maar is in alle opzichten veranderd. De smartphone is uitgerust met een revolutionair 3D touchscreen dat exact aanvoelt hoe hard op het beeldscherm gedrukt wordt waardoor alles nog sneller en handiger gaat. Daarbij is de Apple iPhone 6S voorzien van een geheel nieuwe 12-megapixel iSight-camera die garant staat voor superscherpe foto’s vol detail. Onder de motorkap van de Apple iPhone 6S draait de geheel nieuwe Apple A9 processor die 70 procent sneller is dan haar voorganger, op grafisch gebied zelfs 90 procent. Zelfs de behuizing is veranderd en is gemaakt van een nieuwe en zeer stevige aluminiumlegering uit de 7000-serie, die ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Tot slot maakt de Touch ID vingerafdruksensor gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren.


De belangrijkste eigenschappen van de Apple iPhone 6S Plus 16GB

  • 3D Touch voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor alles nog sneller en handiger gaat.
  • De 12-megapixel iSight-camera maakt superscherpe foto’s vol detail.
  • De nieuwe Apple A9 processor is 70 procent sneller dan haar voorganger, op grafisch gebied zelfs 90 procent.
  • De behuizing is gemaakt van een nieuwe aluminiumlegering uit de 7000-serie, die ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt.
  • Touch ID maakt gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren.

Specificaties

Processortype Apple dual-core 1,8 GHz
Intern geheugen 2,0 GB
Interne opslag capaciteit 16,0 GB
Schermgrootte 5,5 inch
Uitgebreide specificaties