Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge in het kort

De Samsung Galaxy S7 Edge is wederom het neusje van de zalm op het gebied van smartphone design. Samsung is erin geslaagd de vormgeving van de Galaxy S7 Edge verder te verfijnen, waardoor het toestel een nog fraaier uiterlijk heeft en nog beter in de hand ligt. De Samsung Galaxy S7 Edge is voorzien van een uniek 5,5 inch groot dual-edge beeldscherm dat over beide randen van de smartphone is gebogen. Daarbij weet de Galaxy S7 Edge extreme prestaties weg te zetten door de combinatie van de Exynos 8 processor en maar liefst 4 gigabyte aan werkgeheugen. Niet alleen de processor is extreem krachtig, ook de accu kent een zeer hoge capaciteit van 3.600 mAh maar is desondanks in slechts 150 minuten volledig op te laden dankzij fast charge technologie. Naast al deze extreme prestaties is de Galaxy S7 Edge vooral gemaakt om het dagelijkse leven makkelijker te maken en dagelijks onder alle omstandigheden gebruikt te worden. Als extra bescherming is de Galaxy S7 Edge dan ook stof- en spatwaterbestendig.


De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy S7 Edge

  • Uniek dual-edge beeldscherm van 5,5 inch dat naadloos opgaat in de prachtige design.
  • Ongekende prestaties door een combinatie van de extreem krachtige Exynos 8 processor en maar liefst 4 gigabyte werkgeheugen.
  • Extreem snelle auto-focus en ongeëvenaarde foto- en videokwaliteit onder letterlijk alle lichtomstandigheden dankzij 's werelds eerste dual-pixel camera.
  • Uitgevoerd met een zeer krachtige accu van 3.600 mAh, dankzij fast charging technologieën in slechts 150 minuten volledig op te laden.
  • Berekend op de risico's uit het dagelijks leven en daarom stof- en spatwaterbestendig.

Specificaties

Processortype Samsung octa-core (2,3 GHz quad-core + 1,6 GHz quad-core)
Intern geheugen 4,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,5 inch
Uitgebreide specificaties