LG G5

De LG G5 in het kort

De LG G5 is met afstand één van de meest uitgebreide, complete en best vormgegeven smartphones van dit moment. Het toestel heeft een volledig metalen uni-body behuizing maar biedt desondanks de unieke mogelijkheid om toch de accu te verwisselen. Hiervoor kan de onderzijde samen met de accu van de LG G5 geschoven worden. Deze unieke onderzijde geeft de LG G5 ook een modulair karakter. Op de onderzijde kunnen namelijk ook andere hardware modules geschoven worden, zoals bijvoorbeeld een cameragrip. De LG G5 heeft verder een prachtig IPS Quantum beeldscherm van 5,3 inch gekregen. Het beeldscherm beschikt over een always-on functie waardoor datum, tijd en notificaties altijd zichtbaar zijn. De LG G5 is ook één van de meest krachtige smartphones van dit moment dankzij de Qualcomm Snapdragon 820 processor met maar liefst 4 gigabyte werkgeheugen. Tot slot is de LG G5 ook nog eens uitgerust met een hele bijzondere cameraconfiguratie, bestaande uit een 16- en een 8-megapixelcamera, waarbij de 8-megapixelcamera een 135-graden groothoeklens heeft.


De belangrijkste eigenschappen van de LG G5

  • 5,3 inch groot IPS Quantum beeldscherm met always-on functie zodat de datum, tijd en notificaties altijd in beeld blijven staan.
  • Dankzij het modulaire karakter kunnen aanvullende hardware modules, zoals een cameragrip, op het toestel geklikt worden.
  • Unieke combinatie van een volledig metalen uni-body behuizing mét de mogelijkheid om toch de accu te kunnen verwisselen.
  • Extreme prestaties dankzij de Qualcomm Snapdragon 820 chipset met maar liefst 4 gigabyte aan werkgeheugen.
  • Uitgevoerd met een bijzondere duo-camera configuratie bestaande uit een 16- en een 8-megapixelcamera met 135-graden groothoeklens.

Specificaties

Processortype Qualcomm octa-core (2,2 GHz quad-core + 1,6 GHz quad-core)
Intern geheugen 4,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,3 inch
Uitgebreide specificaties