Sony Xperia X

De Sony Xperia X in het kort

Met de Sony Xperia X biedt Sony de meest ultieme entertainment ervaring in een smartphone. Alles rondom beeld, geluid en prestaties klopt tot in de kleinste details. Zo is de Sony Xperia X uitgevoerd met een 5 inch groot Full HD Triluminos beeldscherm met Sony’s Bravia technologie. Voorts is de Xperia X uitgerust met extreem hoogwaardige camera’s aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de achterzijde is een ultieme 23-megapixelcamera geplaatst, aan de voorzijde een 13-megapixel frontcamera. Voor fanatieke gamers biedt de Xperia X ondersteuning voor Play Station 4 games. Daarbij heeft Sony de Xperia X uitgevoerd met een ongekend krachtige accu en slim energiemanagment voor een uithoudingsvermogen van 2 dagen bij intensief gebruik. Dit alles is samengebracht in een opvallend stijlvol vormgegeven smartphone, afgewerkt met een metalen behuizing en licht gebogen beeldschermglas.


De belangrijkste eigenschappen van de Sony Xperia X

  • De beste camerasmartphone van dit moment met een 23-megapixelcamera aan de achterzijde en een 13-megapixel frontcamera.
  • Stijlvol vormgegeven met een achterzijde van metaal en gebogen beeldschermranden.
  • Verbind de Dualshock 4 draadloze controller met het toestel en speel alle Play Station 4 games direct op de smartphone.
  • De krachtige accu en slim energiebeheer resulteren zelfs bij intensief gebruik in een gebruikstijd van 2 dagen.
  • Geniet van de beste beeldkwaliteit op het 5 inch grote Triluminos beeldscherm met Sony's Bravia technologie.

Specificaties

Processortype Qualcomm octa-core (1,8 GHz quad-core + 1,4 GHz quad-core)
Intern geheugen 3,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,0 inch
Uitgebreide specificaties