Sony Xperia X

Xperia X Nieuws

03-01-2017
Mogelijk eerste afbeelding van nieuwe Sony Xperia X uitgelekt
Zoals eerdere geruchten al suggereerde, ziet het er naar uit dat Sony in 2017 vast gaat houden aan dezelfde namen voor toestellen die het bedrijf vorig jaar ook al gebruikte. Dit betekent dat er een 'nieuwe' Xperia X zal gaan verschijnen. Naar verluidt is nu de eerste persrender van het toestel uitgelekt.
20-12-2016
Sony start uitrol Android 7.0 Nougat naar Xperia X en X Compact
Gebruikers van de begin dit jaar gepresenteerde Sony Xperia X en Xperia X Compact kunnen uit gaan kijken naar een grote update voor hun toestel die de nieuwste Android versie, Android 7.0 Nougat, naar hun smartphone zal gaan brengen.
26-09-2016
'Sony start in oktober met uitrol Android 7.0 Nougat update'
De Sony Xperia X Performance en de nog niet uitgebrachte Sony Xperia XZ zullen de eerste Sony smartphones zijn die vanaf oktober een update naar Android 7.0 Nougat gaan ontvangen.
24-08-2016
Update plannen Sony: Xperia Z3+ en nieuwer krijgen update naar Android 7.0 Nougat
Nadat Google afgelopen maandag Android 7.0 Nougat officieel heeft vrijgegeven, heeft Sony haar updateplannen voor bestaande smartphones bekend gemaakt. Nagenoeg alle smartphones vanaf de Sony Xperia Z3+ en nieuwer zullen van Android 7.0 Nougat voorzien gaan worden.
27-05-2016
Sony Xperia X na lang wachten nu verkrijgbaar in Nederland
Liefhebbers van Sony smartphones hebben er erg lang op moeten wachten, maar vandaag kunnen wij eindelijk het verlossende woord geven. De eerste smartphone van Sony uit 2016, de Sony Xperia X, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.
04-05-2016
'Exclusief aanbod' bij nieuwe Sony Xperia X is luxe bluetooth hoofdtelefoon
Geïnteresseerden in de nieuwe Sony Xperia X smartphone die het toestel in de voorverkoop bestellen, ontvangen bij levering van deze nieuwe smartphone een luxe bluetooth hoofdtelefoon van Sony ter waarde van 130 euro.
28-04-2016
Sony ziet verkoop smartphones met ruim 56 procent dalen
Door de sterkere focus van Sony op duurdere en meer winstgevende smartphones, heeft Sony in het eerste kwartaal het aantal verkochte smartphones met ruim 56 procent zien dalen ten opzichte van de eerste drie maanden van 2015.
25-04-2016
Sony Xperia X vanaf half mei beschikbaar in Nederland
De nieuwe Sony Xperia X, die afgelopen februari al op het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd, komt halverwege mei in Nederland in de winkels te liggen.
15-04-2016
Sony belooft 'exclusief aanbod' bij voorbestelling Xperia X en Xperia XA
Sony heeft in een e-mail nieuwsbrief aan alle geregistreerde Nederlandse Xperia-smartphone gebruikers bekend gemaakt dat de voorverkoop van de Sony Xperia X en Sony Xperia XA is begonnen. Vroege vogels die gebruik maken van de voorinschrijving kunnen als eerste eigenaar worden van de Xperia X of Xperia XA en krijgen daarnaast volgens Sony een 'exclusief aanbod'.
24-02-2016
Sony Duitsland zaait verwarring met uitspraken over komst Sony Xperia Z6
Sony Duitsland heeft middels uitspraken op Facebook verwarring gezaaid over de status van de Sony Xperia X serie. Internationale media leggen de uitspraken uit dat er geen opvolger meer zal komen voor de Xperia Z5 en de nieuwe Xperia X serie de 'vervanger' is voor de Xperia Z familie.
23-02-2016
VIDEO: Sony onthult gloednieuwe Xperia X-serie
Sony heeft bij de openen van het Mobile World Congress in Barcelona een nieuwe reeks toestellen gepresenteerd. De Xperia X-serie, bestaande uit de Xperia X, Xperia X Performance en de Xperia XA is gebaseerd op de succesvolle Xperia Z-familie.
22-02-2016
Sony onthult nieuwe X-serie smartphones met de X Performance aan de top
Sony heeft vanmorgen bij de opening van het Mobile World Congress in Barcelona maar liefst drie nieuwe smartphones in de gloednieuwe X-serie gepresenteerd. De Sony Xperia X Performance is het top-toestel van deze nieuwe smartphone serie.