Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 in het kort

De Samsung Galaxy Note 7 is met afstand de beste en meest uitgebreide smartphone van dit moment. Er is letterlijk niets te bedenken dat nog ontbreekt op deze prachtig vormgegeven ‘phablet’. De Samsung Galaxy Note 7 is uitgevoerd met een 5,7 inch groot curved AMOLED beeldscherm dat één geheel vormt met het verfijnde design van het toestel. Daarbij biedt de Note 7 de meest uitgebreide biometrische beveiligingsmogelijkheden dankzij zowel een iris scanner als een vingerafdruksensor. De Samsung Galaxy Note 7 staat garant voor extreme prestaties. Zo wordt het toestel aangedreven door de Exynos 8 processor opgebouwd uit zowel een 2,3- als een 1,6 GHz quad-core processor. Daarbij heeft het toestel maar liefst 4 gigabyte werkgeheugen en 64 gigabyte opslagcapaciteit. De 12-megapixel Dual-Pixel camera met f/1.7 lensopening is de best presterende smartphone camera van dit moment. Tot slot doet de Note 7 haar naam eer aan met wederom een sterk verbeterde S Pen stylus voor digitale notities, tekeningen en unieke bedieningsmogelijkheden.


De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy Note 7

  • Het 5,7 inch curved AMOLED beeldscherm vormt een naadloos geheel met het verfijne design.
  • De meest uitgebreide biometrische beveiligingsmogelijkheden met zowel een iris scanner als een vingerdruksensor.
  • Uitgerust met de zeer krachtige Exynos 8 octa-core processor met 4 gigabyte werkgeheugen en maar liefst 64 gigabyte opslagcapaciteit.
  • Uitgevoerd met één van de best presterende smartphonecamera's in de markt dankzij Samsung's Dual Pixel technologie.
  • Voorzien van een sterk verbeterde multi-functionele S Pen voor digitale notities, tekeningen en unieke bedieningsmogelijkheden.

Specificaties

Processortype Samsung octa-core (2,3 GHz quad-core + 1,6 GHz quad-core)
Intern geheugen 4,0 GB
Interne opslag capaciteit 64,0 GB
Schermgrootte 5,7 inch
Uitgebreide specificaties