Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 Nieuws

07-07-2017
Samsung krabbelt op na Note 7 debacle
Het gaat weer goed met Samsung. Na de wereldwijde terugroepactie van de Galaxy Note 7, waarbij miljoenen toestellen werden terug gehaald, liet het Zuid Koreaanse bedrijf nog weten rekening te houden met lagere winsten. Maar de winst loopt alleen maar op.
28-06-2017
'Nieuwe Samsung Galaxy Note 7 komt begin juli'
Samsung is voornemens begin juli een nieuwe versie van de Galaxy Note 7 te lanceren in thuisland Zuid-Korea. Volgens bronnen zou het gaan om de Galaxy Note 7 Fandom Edition, schrijft de Wall Street Journal. De nieuwe versie moet de perikelen rondom de eerder gelanceerde en licht ontvlambare Galaxy Note 7 doen vergeten.
10-04-2017
Eerste foto's van refurbished Samsung Galaxy Note 7 opgedoken
Samsung maakte eind maart bekend dat een groot aantal van de teruggeroepen Samsung Galaxy Note 7 toestellen in refurbished uitvoering terug op de markt gaan komen. Vanuit Vietnam zijn nu de eerste foto's verschenen van een refurbished Galaxy Note 7.
28-03-2017
Samsung bevestigt recycling Galaxy Note 7 toestellen
Samsung heeft officieel bekend gemaakt dat veel teruggeroepen Samsung Galaxy Note 7 toestellen hergebruikt zullen gaan worden en in bepaalde landen opnieuw op de markt gebracht worden. De hardware van de toestellen is namelijk veilig, de accu niet. Daarom krijgen de toestellen in ieder geval een andere accu.
27-03-2017
Samsung deactiveert alle resterende Galaxy Note 7 toestellen deze week
Samsung gaat deze week alle nog niet ingeleverde Samsung Galaxy Note 7 toestellen wereldwijd op afstand deactiveren door een nieuwe sofware update uit te rollen.
23-02-2017
Samsung ontkent verkoopplannen 'refubrished' Galaxy Note 7 toestellen
Eerder deze week zijn geruchten opgedoken dat Samsung van plan zou zijn om onder andere in India en Vietnam 'refurbished' modellen van de Samsung Galaxy Note 7 te gaan verkopen. Samsung heeft de berichtgeving echter stellig ontkend.
21-02-2017
'Samsung brengt Galaxy Note 7 met andere accu alsnog op de markt'
Samsung is van plan om alle teruggeroepen Galaxy Note 7 toestellen alsnog op de markt te gaan brengen met een andere accu. Samsung zou besloten hebben tot deze actie om de verliezen op de Galaxy Note 7 te beperken en geen onnodige schade toe te brengen aan het milieu.
07-02-2017
Zuid Korea neemt maatregelen na debacle met Samsung Galaxy Note 7
De zuid Koreaanse toezichthouder heeft eigen onderzoeksresultaten gepubliceerd over het debacle met de Samsung Galaxy Note 7. Ook de onderzoeksresultaten van de zuid Koreaanse autoriteiten onderschrijven de resultaten uit onderzoeken van Samsung zelf en andere externe partijen. Op basis van deze resultaten gaat zuid Korea de richtlijnen voor accu's aanscherpen om herhaling te voorkomen.
23-01-2017
Twee verschillende fouten veroorzaakten debacle met Samsung Galaxy Note 7
Samsung heeft samen met drie onafhankelijke onderzoeksbureaus de resultaten bekend gemaakt van het onderzoek naar het debacle met de Samsung Galaxy Note 7. Meer dan honderd Galaxy Note 7 toestellen vlogen vorig jaar in brand of zijn zelfs ontploft.
20-01-2017
Samsung maakt maandag onderzoeksresultaten Galaxy Note 7 debacle openbaar
Samsung heeft bekend gemaakt dat het bedrijf op maandag 23 januari de onderzoeksresultaten over het Galaxy Note 7 debacle bekend zal gaan maken. Tijdens de presentatie zullen zowel Samsung als andere partijen die incidenten met de Samsung Galaxy Note 7 hebben onderzocht hun bevindingen presenteren.
16-01-2017
'Oorzaak Samsung Galaxy Note 7 debacle geheel te wijten aan de accu'
De oorzaak dat er wereldwijd meer dan honderd Samsung Galaxy Note 7 toestellen in brand zijn gevlogen of zelfs zijn ontploft, zou geheel te wijten geweest te zijn aan de accu. Dat zou blijken uit het officiële onderzoek naar de oorzaak dat binnen een week door Samsung gepresenteerd gaat worden.
12-01-2017
'96 procent Samsung Galaxy Note 7 toestellen is geretourneerd'
Volgens Samsung hebben nu 96 procent van alle kopers van de Samsung Galaxy Note 7 hun toestel geretourneerd naar Samsung. Dat betekent er wereldwijd momenteel nog iets meer dan 100.000 Note 7 toestellen in omloop of in gebruik zijn.
02-01-2017
'Samsung presenteert onderzoeksresultaten Galaxy Note 7 debacle deze maand'
Anonieme bronnen melden dat Samsung van plan is deze maand de onderzoeksresultaten van het Galaxy Note 7 debacle deze maand bekend te gaan maken. Eerder werd gesuggereerd dat Samsung de onderzoeksresultaten nog voor eind 2016 openbaar zou maken.
19-12-2016
'Oorzaak problemen Samsung Galaxy Note 7 bekend'
Ingewijden melden dat Samsung het onderzoek naar de problemen met de Samsung Galaxy Note 7 heeft afgerond. De oorzaak van de problemen waardoor honderden Galaxy Note 7 toestellen in brand vlogen of zelfs ontploften is daarmee bekend.
12-12-2016
Samsung gaat ook in Europa oplaadmogelijkheden Galaxy Note 7 verder beperken
Samsung gaat in de loop van deze week een nieuwe automatische update uitrollen naar de nog resterende Samsung Galaxy Note 7 toestellen in Europa waarmee de oplaadmogelijkheden beperkt worden tot slechts 30 procent.