Sony Xperia XZ

De Sony Xperia XZ in het kort

De Sony Xperia XZ laat niets aan het toeval over. De smartphone biedt alles wat een smartphone liefhebber maar kan wensen. Van design tot specificaties: de Xperia XZ klopt tot in de kleinste details. Qua design is de Xperia XZ één van de best vormgegeven smartphones van dit moment dankzij haar naadloze metalen achterkant, ronde zijkanten en licht gebogen beeldschermglas. De Sony Xperia XZ is uitgevoerd met een 5,2 inch groot Full HD Triluminos beeldscherm. Naast hoogwaardige beeldweergave is de Xperia XZ ook in staat hoogwaardige beelden te creëren met haar snelle 23-megapixelcamera aan de achterzijde en de 13-megapixel frontcamera. De prestaties worden geleverd door de Qualcomm Snapdragon 820 processor, één van de snelste smartphone processoren van dit moment. Tot slot biedt het toestel een stand-by tijd tot wel twee dagen dankzij de uitgebreide STAMINA energiebesparingsfunctionaliteit.


De belangrijkste eigenschappen van de Sony Xperia XZ

  • Mis geen enkel moment meer met de super snelle 23-megapixelcamera met unieke 'predictive autofocus' functie.
  • Breng jezelf ongekend scherp en duidelijk in beeld met de hoogwaardige 13-megapixel front-camera.
  • Met een gebogen beeldscherm en een naadloze metalen achterzijde is dit één van de best vormgegeven smartphones van dit moment.
  • Geniet van de meest extreme rekenkracht die ooit is samengebracht in een smartphone dankzij de revolutionaire Snapdragon 820 processor.
  • Verwen de ogen met het 5,2 inch grote Full HD Triluminos beeldscherm voorzien van Sony's Bravia technologie.

Specificaties

Processortype Qualcomm quad-core (2,2 GHz dual-core + 1,6 GHz dual-core)
Intern geheugen 3,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,2 inch
Uitgebreide specificaties