Sony Xperia X Compact

Xperia X Compact Nieuws

20-12-2016
Sony start uitrol Android 7.0 Nougat naar Xperia X en X Compact
Gebruikers van de begin dit jaar gepresenteerde Sony Xperia X en Xperia X Compact kunnen uit gaan kijken naar een grote update voor hun toestel die de nieuwste Android versie, Android 7.0 Nougat, naar hun smartphone zal gaan brengen.
26-09-2016
'Sony start in oktober met uitrol Android 7.0 Nougat update'
De Sony Xperia X Performance en de nog niet uitgebrachte Sony Xperia XZ zullen de eerste Sony smartphones zijn die vanaf oktober een update naar Android 7.0 Nougat gaan ontvangen.
14-09-2016
Sony Xperia X Compact in eerste Nederlandse winkels gespot
De nieuwe compacte maar zeer uitgebreide Sony Xperia X Compact, die begin deze maand in Berlijn door Sony werd onthuld, is vandaag in de eerste Nederlandse winkels gespot. Het toestel heeft een vrij bescheiden verkoopadviesprijs van 449 euro gekregen.
09-09-2016
Sony Xperia X Compact vanaf dit weekend verkrijgbaar in Nederland
Sony heeft zojuist bekend gemaakt dat het bedrijf is gestart met de uitlevering van de vorige week gepresenteerde Sony Xperia X Compact. Het toestel zal vanaf dit weekend in de eerste Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn.
01-09-2016
Preview: Sony onthult Xperia XZ en Sony Xperia X Compact
Geheel volgens verwachting heeft Sony vandaag in Berlijn de Sony Xperia XZ en de Sony Xperia X Compact gepresenteerd. De Sony Xperia XZ mag gezien worden als het paradepaardje van Sony voor dit najaar, terwijl de Sony Xperia X Compact een waardige opvolger is voor de Sony Xperia Z5 Compact van vorig jaar.