Google Pixel XL 128GB

Pixel XL 128GB Nieuws

03-03-2017
Google Pixel en Google Pixel XL krijgen opvolgers in 2017
Rick Osterloh, Senior Vice President van de hardware divisie van Google, heeft bevestigd dat de Google Pixel en Google Pixel XL smartphones dit jaar opvolgers zullen gaan krijgen. Daarbij zal Google ongeveer hetzelfde tijdspad kiezen als afgelopen jaar.
14-12-2016
Google Pixel XL in 128 gigabyte uitvoering nu ook verkrijgbaar in Nederland
Om de 128 gigabyte uitvoering van de Google Pixel XL te bemachtigen moet de portemonnee flink open getrokken worden. Vanaf deze week is deze uitvoering van de Google Pixel XL verkrijgbaar in Nederland voor een slordige 1.159 euro.
12-10-2016
Android 7.1 komt begin december beschikbaar
Google heeft bekend gemaakt dat het bedrijf begin december al haar nieuwe Android versie, Android 7.1, gaat uitbrengen. Voor het eind van deze maand zal een zogenaamde 'developer preview' van de nieuwe Android versie verschijnen.
05-10-2016
Google brengt Android 7.1 met nieuwe functies stilletjes uit
De nieuwe Google Pixel en Google Pixel XL die gisteren avond door Google zijn gepresenteerd, blijken op Android 7.1 te draaien. Deze nieuwe Android versie is nog niet officieel door Google gepresenteerd. Wel zijn ondertussen de meeste nieuwe functies bekend.
05-10-2016
Nederlandse prijzen van nieuwe Pixel smartphones bekend
Google heeft gisteren alle nationale en internationale media weten te halen met de introductie van haar eerste eigen smartphones: de Google Pixel en de Google Pixel XL. Vandaag zijn de Nederlandse prijzen voor beide toestellen bekend geworden.
05-10-2016
Google bevestigt: geen Nexus smartphones en tablets meer
In de marge van haar grote persconferentie heeft Google bevestigd dat het bedrijf geen nieuwe Nexus apparaten meer in ontwikkeling heeft. Gisteren presenteerde Google haar eerste Pixel smartphones die volledig door Google zijn ontwikkeld.
04-10-2016
Google presenteert veelbesproken Pixel en Pixel XL
Geheel volgens verwachting heeft Google zojuist de eerste twee eigen smartphones gepresenteerd: de Google Pixel en de Google Pixel XL. Beide smartphones zijn door Google zelf ontwikkeld, maar worden door HTC in opdracht van Google geproduceerd.