Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 Nieuws

31-07-2018
Samsung ziet omzet dalen door matige vraag naar Galaxy S9
Samsung heeft met de presentatie van haar kwartaalcijfers over het tweede kwartaal schoorvoetend moeten toegeven dat de verkoop van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ tegenvallen. De tegenvallende resultaten zijn terug te zien in de gedaalde omzet.
27-07-2018
Samsung maakt verdere uitrolplannen Android 8.0 Oreo bekend
Een klein aantal smartphones van Samsung hebben alreeds een update ontvangen naar Android 8.0 Oreo. Samsung Duitsland heeft nu een update-roadmap voor diverse andere smartphones gedeeld, waaruit duidelijk wordt welke toestellen binnen nu en een half jaar een Android 8.0 Oreo update kunnen verwachten.
12-02-2018
Android 8.0 Oreo update voor Samsung Galaxy S8 en S8+ beschikbaar in België
Belgische gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ ontvangen sinds vandaag de lang verwachte Android 8.0 Oreo update voor hun toestel. Ook in andere Europese landen is Samsung gestart met de uitrol van de update. In Nederland wordt de update volgende week verwacht.
09-02-2018
Android 8.0 Oreo update voor Samsung Galaxy S8 beschikt niet over Project Treble
Samsung legt momenteel de laatste hand aan de ontwikkeling van haar Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Uit tests op de nieuwe bèta versie van de update blijkt dat Samsung nog geen gebruik maakt van 'Project Treble' van Google, dat updaten in de toekomst makkelijker moet maken.
31-01-2018
Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden mogelijk weer 50 euro duurder
Het nieuws rondom de aankomende Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ is in een behoorlijke stroomversnelling gekomen nadat Samsung uitnodigingen heeft verstuurd voor de introductie. Uit prijsinformatie die Zuid Koreaanse telecomproviders hebben gepubliceerd blijkt dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ mogelijk 50 euro duurder gaan worden dan hun voorgangers.
26-01-2018
Android 8.0 Oreo update voor Samsung Galaxy S8 lijkt in aantocht
Gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ wachten al ruim een half jaar op de komst van een Android 8.0 Oreo update voor hun toestel. Deze update is de afgelopen weken uitgebreid getest binnen het bèta programma van Samsung. Vandaag eindigt dit bèta programma.
28-12-2017
'Android 8.0 Oreo update voor Samsung Galaxy S8 en Note 8 beschikt niet over Project Treble'
Samsung legt momenteel de laatste hand aan de ontwikkeling van haar Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Note 8. Uit tests op de bèta versie van de update blijkt dat Samsung nog geen gebruik maakt van 'Project Treble' van Google, dat updaten in de toekomst makkelijker moet maken.
18-12-2017
‘Samsung mikt op eerdere lancering Galaxy S9’
Samsung is voornemens zijn nieuwe topmodel Galaxy S9 in ferbuari al te lanceren. Mogelijk heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf de datum naar voren gehaald om de Apple iPhone X in de wielen te rijden, schrijft Bloomberg op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen.
14-12-2017
'Samsung brengt eind januari Android 8.0 Oreo uit voor Galaxy S8'
Samsung is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling- en het toestel van de Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De update komt hoogstwaarschijnlijk eind januari beschikbaar voor gebruikers van beide toestellen.
11-12-2017
Samsung Health screenshot bevestigt verplaatste vingerafdruksensor in Galaxy S9
De geruchten over de Samsung Galaxy S9 nemen in rap tempo toe. Meestal wijst dit erop dat de introductie in aantocht is. Er wordt gesuggereerd dat de Samsung Galaxy S9 al begin januari te zien zal zijn op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Vooruitlopend op de introductie is er een nieuwe aanwijzing gevonden dat de vingerafdruksensor in de Samsung Galaxy S9 verplaatst is.
11-12-2017
'Samsung Galaxy S9 krijgt screen-to-body ratio van meer dan 90 procent'
Samsung heeft zichzelf naar verluidt tot doel gesteld met haar nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ een zogenaamde 'screen-to-body ratio' van meer dan 90 procent te behalen. De huidige Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben een screen-to-body ratio van 84 procent.
29-11-2017
Veel Samsung Galaxy S8 / S8+ toestellen hebben bug in autofocus
Steeds meer gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ rapporteren problemen met de autofocus van de camera in hun toestel. Na het opstarten van de camera is- en blijft het beeld wazig en stelt het toestel niet scherp op het onderwerp. De problemen zijn al maanden geleden voor het eerst gerapporteerd, maar het aantal meldingen neemt momenteel zienderogen toe.
28-11-2017
Samsung onthult Samsung Galaxy S8 in 'Burgundy Red' kleurstelling
Samsung heeft passend bij de tijd van het jaar de Samsung Galaxy S8 in een zesde kleurstelling gepresenteerd. De Samsung Galaxy S8 in de nieuwe sfeervolle rode kleur, door Samsung 'Burgundy Red' genoemd, maakt haar entree nu op de Zuid Koreaanse markt en mogelijk later ook in de rest van de wereld.
21-11-2017
'Gezichtsherkenning en irisscanner wordt beter en sneller op Samsung Galaxy S9'
Samsung gaat hoogstwaarschijnlijk eind februari 2018 de Samsung Galaxy S9 presenteren. Uit nieuwe informatie blijkt dat Samsung ook diverse verbeteringen gaat doorvoeren in de irisscanner en gezichtsherkenningsfunctie.
09-11-2017
'Techniek integratie vingerafdruksensor in beeldscherm niet op tijd klaar voor Samsung Galaxy S9'
Samsung heeft naar verluidt voor de derde keer de integratie van een vingerafdruksensor in een beeldscherm moeten uitstellen. Daarom zal de nieuwe Samsung Galaxy S9, die begin volgend jaar gepresenteerd zal gaan worden, wederom een vingerafdruksensor aan de achterzijde van het toestel krijgen.