Sony Xperia XZs

Xperia XZs Nieuws

27-11-2017
Sony start met uitrol Android 8.0 Oreo update naar Sony Xperia XZ en XZs
Sony is vandaag begonnen met de uitrol van de al eerder aangekondigde Android 8.0 Oreo update naar de Sony Xperia XZ uit september 2016 en de Sony Xperia XZs uit februari van dit jaar. De update zal in de komende dagen tot weken in Europa en de Benelux arriveren op beide toestellen.
06-04-2017
Sterk verbeterde Sony Xperia XZs verkrijgbaar voor 649 euro
Het nieuwe paradepaardje van Sony, de Sony Xperia XZs, is gearriveerd in de Benelux. Deze nieuwe smartphone met indrukwekkende slow-motion camera, is vanaf vandaag verkrijgbaar.
14-03-2017
Sony opent pre-order voor nieuwe Sony Xperia XZs
De nieuwe Sony Xperia XZs smartphone, die twee weken geleden tijdens het Mobile World Congress in Barcelona is gepresenteerd, is in Nederland in de voorverkoop gegaan. Vroege vogels die de smartphone in de voorverkoop bestellen krijgen een geavanceerde bluetooth speaker cadeau zodra de telefoon geleverd gaat worden.
27-02-2017
Preview: Sony onthult verbeterde Sony Xperia XZs
Sony heeft zojuist in Barcelona de Sony Xperia XZs voorgesteld als de nieuwe en verbeterde uitvoering van de vorig jaar september gepresenteerde Sony Xperia XZ. De smartphone komt al op 13 maart in Nederland in de winkels te liggen voor een losse verkoopadviesprijs van 649 euro.