Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Nieuws

17-07-2018
'Samsung Galaxy Note 9 gaat 999 euro kosten'
Op 8 augustus staat in New York de introductie van de Samsung Galaxy Note 9 op de planning. Volgens de jongste geruchten krijgt de Galaxy Note 9 dezelfde verkoopadviesprijs als de huidige Galaxy Note 8.
28-12-2017
'Android 8.0 Oreo update voor Samsung Galaxy S8 en Note 8 beschikt niet over Project Treble'
Samsung legt momenteel de laatste hand aan de ontwikkeling van haar Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Note 8. Uit tests op de bèta versie van de update blijkt dat Samsung nog geen gebruik maakt van 'Project Treble' van Google, dat updaten in de toekomst makkelijker moet maken.
09-11-2017
'Techniek integratie vingerafdruksensor in beeldscherm niet op tijd klaar voor Samsung Galaxy S9'
Samsung heeft naar verluidt voor de derde keer de integratie van een vingerafdruksensor in een beeldscherm moeten uitstellen. Daarom zal de nieuwe Samsung Galaxy S9, die begin volgend jaar gepresenteerd zal gaan worden, wederom een vingerafdruksensor aan de achterzijde van het toestel krijgen.
06-11-2017
Bixby knop op Samsung Galaxy S8 en Note 8 nu volledig uitschakelbaar
Samsung heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Bixby app op de Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Note 8. Dankzij deze update is het mogelijk de Bixby-toets volledig uit te schakelen.
01-11-2017
Gebruikers Samsung Galaxy Note 8 ervaren regelmatig flinke vastlopers
Gebruikers van de gloednieuwe Samsung Galaxy Note 8, de duurste smartphone van Samsung ooit, worden regelmatig geconfronteerd met flinke vastlopers waardoor het toestel niet meer te gebruiken is. Klachten over deze problemen komen uit de hele wereld.
26-10-2017
Samsung deelt 200 Galaxy Note 8 toestellen uit in vliegtuig van Iberia
Samsung Spanje heeft in een vliegtuig van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia 200 Samsung Galaxy Note 8 toestellen uitgedeeld om te laten zien dat deze toestellen nu wél welkom zijn in vliegtuigen en de toestellen volledig veilig zijn.
13-10-2017
Samsung Galaxy Note 8 in 'Deepsea Blue' op komst
Er is een derde kleurvariant van de Samsung Galaxy Note 8 op komst. Vanaf eind oktober start Samsung in Duitsland met de verkoop van de Samsung Galaxy Note 8 in de kleur 'Deepsea Blue'. Het ligt voor de hand dat deze kleur ook in de Benelux beschikbaar gaat komen.
05-10-2017
Samsung opent aanval op zakelijke klanten van Apple
Samsung is qua smartphones op de consumentenmarkt onbetwist marktleider. Op de zakelijke markt is het echter vooral Apple die heerst. In Duitsland heeft Samsung nu de eerste grote stap gezet die nodig is om ook marktaandeel op de zakelijke markt te kunnen gaan pakken.
15-09-2017
Samsung geeft startschot voor verkoop nieuwe Samsung Galaxy Note 8
De nieuwe Samsung Galaxy Note 8, die een kleine maand geleden door Samsung werd gepresenteerd, is vanaf vandaag wereldwijd - dus ook in ons land - verkrijgbaar.
29-08-2017
Samsung verwacht dat de Galaxy Note 8 beter verkoopt dan de Galaxy Note 5
Op 15 september gaat de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 wereldwijd in de verkoop. Een topman van Samsung heeft in een interview de verwachting uitgesproken dat de Samsung Galaxy Note 8 vaker over de toonbank zal gaan dan de Samsung Galaxy Note 5.
25-08-2017
Battle: Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ versus Samsung Galaxy Note 8
Samsung heeft afgelopen woensdag de langverwachte Samsung Galaxy Note 8 gepresenteerd. Het indrukwekkende toestel is meteen ook het meest dure toestel dat Samsung ooit heeft uitgebracht. De vraag die gesteld kan worden is of de Galaxy Note 8 haar hoge prijs wel waard is. Een battle tegen de Galaxy S8 en Galaxy S8+ geeft het antwoord.
25-08-2017
Huawei deelt sneer uit naar Samsung om dubbele camera in Galaxy Note 8
Huawei heeft op Twitter een sneer uitgedeeld naar Samsung vanwege het feit dat de Samsung Galaxy Note 8 is voorzien van een dubbele camera. Huawei heet Samsung in de tweet welkom in 2016.
23-08-2017
Samsung onthult veel besproken Samsung Galaxy Note 8
Samsung heeft zojuist in New York de lang verwachte en afgelopen maanden veel besproken Samsung Gaalxy Note 8 gepresenteerd. De Samsung Galaxy Note 8 is de meest uitgebreide smartphone ooit die Samsung tot op heden heeft gepresenteerd, maar daardoor ook de duurste tot nu toe.