Land Rover Explore

De Land Rover Explore in het kort

Net als de auto’s van Land Rover is ook de Land Rover Explore smartphone een ‘all terrain’ smartphone. Het toestel is duurzaam, waterbestendig en biedt een enorm uithoudingsvermogen. In de vormgeving van de Land Rover Explore zijn overduidelijke design kenmerken van Land Rover auto’s herkenbaar. Net als de auto’s is ook de Land Rover Explore onder nagenoeg alle omstandigheden te gebruiken en is bestand tegen extreem lage tot extreem hoge temperaturen, stof, zand en zelfs (zout) water. De Land Rover Explore heeft een extreem krachtige accu van 4.000 mAh voor een ongekend uithoudingsvermogen. Tot slot is het toestel voorzien van vele handige apps die van pas komen bij outdoor avonturen zoals bijvoorbeeld kaartendienst ViewRanger met zeer gedetailleerde stafkaarten.


De belangrijkste eigenschappen van de Land Rover Explore

  • Getest in alle condities en in temperaturen van - 30 tot +60 graden Celsius, kan tegen vallen in de modder en ruig terrein.
  • Waterbestendig, inclusief zout water, zodat het toestel alle weersomstandigheden waarmee het te maken krijgt kan doorstaan.
  • Ongekend uithoudingsvermogen, zelfs onder extreme omstandigheden dankzij de 4.000 mAh accu.
  • Dashboard, ViewRanger and Explore Hub voor directe toegang tot de details die bij outdoor activiteiten van pas komen.
  • In de vormgeving zijn duidelijke accenten van Land Rover auto's herkenbaar.

Specificaties

Processortype MediaTek 10-core 2,6 GHz
Intern geheugen 4,0 GB
Interne opslag capaciteit 64,0 GB
Schermgrootte 5,0 inch
Uitgebreide specificaties