Product

30-09-2016
Eerste incident met ontploffende Apple iPhone 7 gemeld
Ook Apple is nu geconfronteerd met een incident waarbij een nieuwe Apple iPhone 7 is ontploft. Het toestel is ontplof of in brand gevlogen terwijl het via koeriersbedrijf UPS onderweg was naar een klant.
30-09-2016
'Afscheid BlackBerry betekent geen einde aan smartphones met toetsenbord'
Dat BlackBerry zelf helemaal stopt met de ontwikkeling en productie van smartphones, betekent volgens BlackBerry CEO John Chen niet dat er een einde is gekomen aan smartphones met een fysiek QWERTY toetsenbord. Andere bedrijven ontwikkelen en produceren nu BlackBerry smartphones.
28-09-2016
BlackBerry zet streep door haar smartphone-tak
BlackBerry heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf helemaal gaat stoppen met de ontwikkeling en productie van smartphones. Het is BlackBerry niet gelukt haar smartphonetak nog winstgevend te krijgen.
28-09-2016
LG start met verkoop LG V20 smartphone
LG heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf is begonnen met de distributie van haar nieuwe LG V20 smartphone. Het toestel komt later deze week uit in Zuid Korea, gevolgd door noord Amerika en landen in Azië, zuid Amerika en het midden oosten in de komende weken.
28-09-2016
Britse provider neemt OnePlus 3 op in assortiment
Door de ontwikkeling, verkoop en distributie volledig in eigen hand te houden weet de Chinese smartphone fabrikant OnePlus de prijzen voor haar smartphones ongekend laag te houden. Opvallend is dan ook de overeenkomst die OnePlus met de Britse provider O2 heeft gesloten voor de verkoop van haar nieuwste OnePlus 3.
28-09-2016
Samsung in verlegenheid gebracht door nieuwe Galaxy Note 7 ontploffing
Nadat eerder deze week al berichten opdoken dat ook de nieuwe exemplaren van de Samsung Galaxy Note 7 behoorlijk warm kunnen lopen en de accu snel leegloopt, lijkt nu het eerste incident plaatsgevonden te hebben waarbij een nieuwe Galaxy Note 7 is ontploft.
27-09-2016
Vodafone presenteert smartphone met optionele VR-bril
Vodafone heeft vandaag bekend gemaakt dat de provider de Vodafone Smart Platinum 7 smartphone in Nederland gaat uitbrengen. Dankzij de uitgebreide specificaties van het toestel kan de Smart Platinum 7 in een optionele VR-bril gebruikt worden.
27-09-2016
Alcatel presenteert smartphone en powerbank in één
Alcatel heeft de Alcatel Pixi 4 Plus Power gepresenteerd, een grote smartphone met een indrukwekkende accu van 5.000 mAh die eventueel zelfs als powerbank gebruikt kan worden.
26-09-2016
'Problemen met Samsung Galaxy Note 7 nog steeds niet opgelost'
De Samsung Galaxy Note 7 wordt een steeds groter hoofdpijn dossier voor Samsung. Ook de nieuwe vervangende Galaxy Note 7 toestellen blijken bij diverse klanten tekenen van oververhitting of andere batterij-gerelateerde problemen te vertonen.
26-09-2016
'Sony start in oktober met uitrol Android 7.0 Nougat update'
De Sony Xperia X Performance en de nog niet uitgebrachte Sony Xperia XZ zullen de eerste Sony smartphones zijn die vanaf oktober een update naar Android 7.0 Nougat gaan ontvangen.
26-09-2016
'Hoge verkoopcijfers Apple iPhone 7 en schaarste zijn wassen neus'
Sinds de nieuwe Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus verkrijgbaar zijn, komen overal uit de wereld zeer positieve geluiden over de verkoopaantallen. Ook het feit dat op veel uitvoeringen van beide toestellen een nu een levertijd zit, zou wijzen op een flink succes. Volgens een vooraanstaande analist is dit echter allemaal 'show'.
26-09-2016
Apple brengt 'kleine' update uit voor iOS 10
Met iOS 10.0.2 heeft Apple gisteren avond alweer de tweede 'kleine' update uitgebracht voor haar nieuwste versie van het iOS besturingssysteem. De update lost enkele bugs en problemen op.
26-09-2016
Google gaat mogelijk samenvoeging Chrome en Android bekend maken
Op 4 oktober aanstaande staat een grote aankondiging van Google op de agenda. Nieuwe geruchten wijzen erop dat Google mogelijk bekend gaat maken dat het bedrijf haar Android en Chrome besturingssysteem samen gaat voegen.
23-09-2016
Veilige Samsung Galaxy Note 7 voor de feestdagen in de winkels
Samsung heeft gisteren bekend gemaakt dat het bedrijf in Nederland en België de Samsung Galaxy Note 7 vanaf 10 oktober gaat leveren aan iedereen die het toestel in de voorverkoop heeft besteld. De algemene verkoop zal waarschijnlijk pas in november starten, zo is vandaag bekend gemaakt.
22-09-2016
Uitlevering pre-orders Samsung Galaxy Note 7 start op 10 oktober
Samsung heeft bekend gemaakt dat het bedrijf op 10 oktober in de Benelux gaat starten met het uitleveren van de Samsung Galaxy Note 7 aan klanten die het toestel in de voorverkoop hebben besteld. Wanneer het toestel in de vrije verkoop gaat is nog niet bekend.
6 dagen geleden bespaarde iemand €108 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening