Nieuws

23-05-2017
CCC Hackers 'kraken' irisscanner van de Samsung Galaxy S8
Hackers verbonden aan de Duitse Chaos Computer Club (CCC) zijn erin geslaagd de irisscanner in de Samsung Galaxy S8 om de tuin te leiden en het toestel te ontgrendelen met een foto.
23-05-2017
ABN Amro schrapt mobiel bankieren app voor Windows smartphones
Klanten van ABN Amro kunnen vanaf medio juni niet meer mobiel bankieren op een Windows Phone smartphone. ABN Amro is de eerste bank die ondersteuning voor Windows Phone smartphones schrapt.
23-05-2017
Samsung toont elastisch tabletbeeldscherm
Samsung zal vandaag tijdens een beurs in Los Angeles een prototype gaan tonen van een elastisch beeldscherm. Dit type beeldscherm kan eventueel gebruikt gaan worden voor 3D weergave van beelden of om bijvoorbeeld reliëf aan te brengen in een virtueel toetsenbord.
23-05-2017
OnePlus 5 zal in vier kleuren gaan verschijnen
Net als in voorgaande jaren helpt de Chinese smartphone producent OnePlus het geruchtencircuit een handje door regelmatig kleine beetjes informatie te delen over haar nieuwe aankomende smartphone. Verwacht wordt dat OnePlus deze zomer de OnePlus 5 gaat presenteren en uit nieuwe informatie blijkt dat het toestel in vier kleuren zal gaan verschijnen.
23-05-2017
Ruisonderdrukking headset werkt alleen op HTC U11
HTC gaat begin juni wereldwijd haar nieuwe paradepaardje, de HTC U11, uitbrengen. Met het toestel hoopt HTC haar oude fanschare weer te kunnen adresseren omdat het toestel high-end specificaties combineert met ultieme prestaties op het gebied van audio en camera. Zo levert HTC een bijzondere headset mee bij de HTC U11 met ruisonderdrukking. Deze functie werkt echter alleen in combinatie met de HTC U11.
23-05-2017
Samsung werkt aan robuuste en waterdichte Samsung Galaxy S8 Active
Via het Wireless Power Consortium is een foto en wat details naar buiten gekomen over de Samsung Galaxy S8 Active, een robuuste en waterdichte uitvoering van de Samsung Galaxy S8. Deze smartphone zal vermoedelijk in de komende weken door Samsung gepresenteerd gaan worden.
23-05-2017
LG presenteert robuuste en waterdichte LG X Venture
LG heeft met de LG X Venture haar eerste robuuste, stof- en waterdichte smartphone gepresenteerd. De smartphone fungeert als een digitaal zwitsers zakmes vol met handige tool voor outdoor avonturen.
22-05-2017
Mobiel netwerk Vodafone voor de derde keer in korte tijd getroffen door storing (update)
Opnieuw heeft Vodafone in Nederland te kampen met een storing in haar 4G netwerk. Door de storing heeft volgens Vodafone een deel van haar klantenbestand problemen met mobiel internet en bellen.
22-05-2017
Sony komt in september met Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact en Xperia X1
Vanuit Azië is informatie opgedoken dat Sony in de tweede helft van dit jaar met drie nieuwe smartphones zou willen gaan komen. Het zou hierbij gaan om de Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact en de Sony Xperia X1.
22-05-2017
Google geeft startsein voor ontwikkeling 'instant apps'
Apps gebruiken zonder deze te downloaden en te installeren: dankzij zogenaamde 'instant apps' wordt dit binnenkort mogelijk voor gebruiker van Android smartphones. Google heeft ontwikkelaars nu de mogelijkheid gegeven deze instant apps te gaan ontwikkelen.
22-05-2017
Foto's geven eerste indruk van onaangekondigde Nokia 9
HMD Global, het bedrijf dat op licentie onder de merknaam Nokia nieuwe telefoons en smartphones mag uitbrengen, zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort gaan komen met een nieuw topmodel smartphone: de Nokia 9. Afgelopen weekend zijn een aantal foto's uitgelekt die al een goede indruk geven van dit mogelijke paradepaardje van HMD Global.
22-05-2017
Duizenden Nederlanders kunnen vanaf vandaag smartphone als OV Chipkaart gebruiken
Klanten die een mobiele aansluiting hebben bij KPN, Vodafone, Telfort, Simyo of Yes Telecom en beschikken over een nieuw type simkaart met daarin een NFC chip, kunnen vanaf vandaag hun smarpthone gebruiken om in- en uit te checken in het Nederlandse openbaar vervoer.
19-05-2017
Datavrije Muziek van T-Mobile opnieuw onder de loep bij ACM
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft opnieuw een onderzoek ingesteld naar het aanbod 'Datavrije Muziek' van T-Mobile. De ACM toetst of de dienst toegestaan is onder Europese regelgeving.
19-05-2017
Samsung voorziet Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge van beveiligingsupdate voor mei
Samsung is in de Benelux begonnen met de uitrol van een kleine maar belangrijke update naar de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De update is gebaseerd op de maandelijkse beveiligingsupdate van Google voor de maand mei.
19-05-2017
Eén op de acht automobilsiten appt achter het stuur
Nederlanders zijn het er bijna unaniem over eens dat SMS'en of WhatsAppen achter het stuur levensgevaarlijk is. Toch blijkt één op de acht Nederlanders dit soms tot regelmatig te doen.
1 dag geleden bespaarde iemand €376 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening
Nu verkrijgbaar

28-04-2017
Samsung Galaxy S8
19-04-2017
Sony Xperia XA1
07-04-2017
Huawei P10 Plus