Nieuws

23-06-2017
Goedkope Motorola Moto C Plus gearriveerd in de Benelux
Grote groepen mensen hebben vandaag de dag nog steeds een mobiele telefoon en smartphone om vooral bereikbaar te kunnen zijn en af en toe zelf te kunnen bellen, WhatsApp te gebruiken of op Facebook te kunnen. Voor deze grote groep mensen heeft Motorola vandaag een interessante nieuwe smartphone in de winkels gelegd met een prijskaartje van nog geen 120 euro.
23-06-2017
Samsung Galaxy J5 (2017) vanaf vandaag verkrijgbaar voor 279 euro
Zoals begin deze maand al door Samsung is aangekondigd, is de nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) nu aangekomen in de eerste Nederlandse winkels. Het middenklasse toestel biedt een functionele set aan specificaties en is vriendelijk geprijsd.
23-06-2017
Nieuwe betaalbare BlackBerry smartphone op komst
Op de website van de chinese smartphone producent TCL zijn nieuwe aanwijzingen aangetroffen die erop wijzen dat er een nieuwe betaalbare BlackBerry smartphone op komst is. Indicaties wijzen op een toestel met een verkoopprijs tussen de 300 en 500 euro.
23-06-2017
Grote kans dat Android 8.0 de naam 'Oatmeal Cookie' gaat krijgen
Google heeft reeds bekend gemaakt dat het bedrijf in augustus de nieuwe Android versie 'Android O' gaat vrijgeven. Tot nu toe is het een groot mysterie welke naam deze Android versie gaat krijgen. De naam 'Oatmeal Cookie' lijkt momenteel de grootste kanshebber te zijn.
23-06-2017
YouTube trekt 1,5 miljard geregistreerde gebruikers per maand
YouTube, het grootste video portaal op internet, trekt op dit moment 1,5 miljard geregistreerde en ingelogde gebruikers per maand. Het daadwerkelijke aantal bezoekers ligt nog vele malen hoger.
23-06-2017
Hoge beltarieven voor bellen naar het buitenland moeten ook verdwijnen
Politieke partijen en consumentenorganisaties pleiten er nu voor dat ook de hoge beltarieven voor bellen naar het buitenland aangepakt moeten gaan worden. Sinds 15 juni kunnen Europeanen in heel Europa zonder extra kosten bellen vanuit andere Europese landen, echter kost bellen vanuit het eigen land naar een ander EU land gemiddeld 60 cent per minuut.
22-06-2017
Tele2 geeft één maand onbeperkt data cadeau
Klanten van Tele2 met een databundel van 1, 2, 4 of 5 GB krijgen in de komende dagen allemaal de kans om één maand lang onbeperkt mobiel te internetten. Klanten worden via e-mail over de actie geïnformeerd.
22-06-2017
Snapchat voegt 'Snap Map' toe aan app
Gebruikers van Snapchat kunnen voortaan op een wereldkaart zien waar vrienden verblijven en vanaf welke plek vrienden updates hebben geplaatst op Snapchat.
22-06-2017
'Samsung heeft stand-alone Gear VR headset in ontwikkeling'
Samsung is al de nodige jaren bezig met de ontwikkeling van Virtual Reality (VR) brillen. De Gear VR serie omvat nu al diverse modellen. Al deze VR-brillen hebben één ding gemeen: er moet een smartphone in geplaatst worden. Aangezien dit diverse praktische problemen met zich mee brengt, ontwikkelt Samsung naar verluidt momenteel aan een stand-alone VR-bril.
22-06-2017
LG introduceert de nieuwe LG V30 vlak voor de IFA in Berlijn
Taiwanese media schrijven op basis van bronnen binnen LG dat LG van plan zou zijn om de nieuwe LG V30, waarover al enige tijd geroddeld wordt, op 30 augustus wil gaan presenteren voorafgaand aan de IFA in Berlijn. Het zou daarmee de eerste flagship introductie van LG tijdens de IFA worden.
22-06-2017
Einde Android Market voor oude Android toestellen in zicht
Google heeft bekend gemaakt dat alle smartphones die nog draaien op Android 2.1 of lager vanaf 30 juni geen apps meer kunnen downloaden uit de Android Market, de voorloper van de Google Play Store. Op 30 juni wordt de stekker uit de Android Market getrokken.
21-06-2017
OnePlus 5 manipuleert opnieuw benchmarkresultaten
OnePlus is wederom betrapt op het manipuleren van benchmarkresultaten. Door speciale software presteert de OnePlus 5 ogenschijnlijk veel beter dan in werkelijkheid het geval is. OnePlus wast haar handen in onschuld.
21-06-2017
Samsung brengt beveiligings- en verbeteringsupdate uit voor Galaxy S8 en Galaxy S8+
Samsung is vandaag in Nederland gestart met de uitrol van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. De update brengt naast de beveiligingsupdate van Google van juni ook diverse veranderingen en verbeteringen voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ zelf met zich mee.
21-06-2017
KPN en VVN ontwikkelen slim fietsslot tegen smartphonegebruik in het verkeer
KPN en Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben vandaag bekend gemaakt dat beide partijen werken aan een slim fietsslot dat ervoor zorgt dat bellen, sms'en en mobiel internetten wordt geblokkeerd zodra de fiets van slot gehaald wordt. Het slimme fietsslot moet eind dit jaar beschikbaar komen.
21-06-2017
WhatsApp blijft oudere Android versies tot 2020 ondersteunen
Eind vorig jaar heeft WhatsApp behoorlijk wat onrust veroorzaakt door aan te kondigen dat de ondersteuning voor bepaalde smartphone besturingssystemen en oudere versies van bijvoorbeeld Android en iOS geschrapt zou gaan worden. WhatsApp lijkt steeds meer terug te komen op deze uitspraken.
1 dag geleden bespaarde iemand €376 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening
Nu verkrijgbaar

20-06-2017
Motorola Moto E4
14-06-2017
Alcatel A3
13-06-2017
Blackberry KEYone