WhatsApp activeert leesbevestiging

WhatsApp activeert leesbevestiging

06-11-2014  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Messaging


WhatsApp heeft een update uitgebracht voor haar gelijknamige messaging applicatie waarmee het voor gebruikers mogelijk wordt om te zien of een berichtje gelezen is.

Er is een nieuwe update beschikbaar voor WhatsApp waarmee gebruikers kunnen zien of- en wanneer hun berichtje is gelezen. De leesbevestiging wordt alleen weergegeven op het moment dat beide gesprekspartners de nieuwste versie van WhatsApp geïnstalleerd hebben staan.

Tot op heden kon al aan het aantal vinkjes bij een verzonden bericht afgelezen worden of een bericht ook was afgeleverd. Wanneer één vinkje werd getoond was het bericht nog onderweg, werden twee vinkjes getoond, dan was het bericht ook afgeleverd. Na de update zullen de twee vinkjes blauw kleuren zodra de ontvanger van het bericht het bericht ook daadwerkelijk heeft geopend en gelezen.

De verzender van het berichtje krijgt een leesbevestiging middels blauwe vinkjes gezien op het moment dat de ontvanger WhatsApp heeft geopend het het berichtje op de smartphone is weergegeven. Het is niet mogelijk om het automatisch sturen van een 'leesbevestiging' uit te schakelen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie