Zes telecomsites kondigen transparante en onafhankelijke Telecom Awards aan

Zes telecomsites kondigen transparante en onafhankelijke Telecom Awards aan

21-11-2014  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond informatie , Toestellen


Zes van de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse telecomwebsites hebben de handen in één geslagen om te komen tot één uniforme, onafhankelijke én transparante Telecom Award voor de Nederlandse markt. Eind november van dit jaar zullen de eerste Nederlandse Telecom Awards uitgereikt gaan worden voor de beste smartphones van dit moment.

AllAboutPhones, AndroidWorld, GSM Helpdesk Nederland, Hardware Info, Mobile Cowboys en PortableGear, stuk voor stuk vooraanstaande websites in de Nederlandse telecommarkt, hebben de handen in één geslagen om te komen tot één uniforme, volledig onafhankelijke én transparante Telecom Awards.

Eind november zullen voor de eerste keer de Telecom Awards uitgereikt gaan worden, waarbij in de drie belangrijkste prijssegmenten voor de smartphonemarkt totaal zes Awards uitgereikt zullen gaan worden. In ieder segment, bestaande uit smartphones tot 200 euro, smartphones van tussen de 200 en 400 euro en smartphones duurder dan 400 euro, wordt een Telecom Award uitgereikt voor zowel de beste smartphone in dat segment, alsmede een award voor de smartphone met de beste prijs-, kwaliteit- en functionaliteitverhouding.

De zes founding-partners van de Telecom Awards hebben zich gecommitteerd aan een manifest die de transparantie- en onafhankelijkheid van de Telecom Awards waarborgt. Dit manifest schrijft voor dat het volledige proces van de totstandkoming van de Telecom Awards, van nominering tot jurering en van testen van de genomineerde smartphones tot de uitreiking van de Awards, volledig transparant en inzichtelijk moet zijn. Voorts waarborgt de opzet van de Telecom Awards dat geen van de deelnemende partijen voordelen kan genieten voortvloeiend uit eventuele beïnvloeding van de uitslag van de Telecom Awards, wat de onafhankelijkheid van de Telecom Awards garandeert.

Om de onafhankelijkheid van de Telecom Awards extra te onderstrepen hebben alle smartphone fabrikanten die in Nederland actief zijn de mogelijkheid gekregen om in ieder segment hun beste smartphone te nomineren. De genomineerde toestellen worden door een vakjury beoordeeld op onder andere design, beeldscherm, camera en functionaliteit. Daarnaast worden alle genomineerde toestellen onderworpen aan dezelfde technische testen en benchmarks. De meetbare resultaten uit deze beoordelingen, testen en benchmarks tezamen vormen de basis voor de uitslag van de Telecom Awards.

Op maandag 24 november zal de organisatie van de Telecom Awards bekend maken welke smartphones in iedere categorie genomineerd zijn en meedingen naar één van de zes Telecom Awards die dit jaar uitgereikt gaan worden. Eind november zullen de uitslagen van de beoordelingen, testen en benchmarks bekend worden en de Telecom Awards voor de eerste keer uitgereikt gaan worden.

Tot aan eind november zullen regelmatig nieuwe bekendmakingen gedaan worden rondom de Telecom Awards 2014 via de websites van de zes founding-partners alsmede via de Telecom Awards website.;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

04-06-2018
LG G7 ThinQ
25-05-2018
Motorola Moto E5
23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco


Nieuw

30-05-2018
Nokia 5.1
30-05-2018
Nokia 3.1
02-05-2018
Samsung Galaxy A6
02-05-2018
LG G7 ThinQ
19-04-2018
Motorola Moto E5