Promotieflyer toont nieuwe Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

27-02-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


Gesteld kan worden dat het vast staat dat Samsung aanstaande zondag in Barcelona de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gaat presenteren. Een uitgelekte promotieflyer bevestigt de komst van beide toestellen nogmaals.

Voor aankomende zondag heeft Samsung haar 'Unpacked event' op de planning staan. Hoewel Samsung officieel nog niets heeft bevestigd, staat eigenlijk al vast dat Samsung aanstaande zondag de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge gaat presenteren. De komst van beide toestellen wordt vandaag nogmaals bevestigd met het uitlekken van een promotieflyer waarop zowel de Galaxy S6 als Galaxy S6 Edge zichtbaar zijn.

UItgelekte promotieflyer voor de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge
UItgelekte promotieflyer voor de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Bovenstaande promotieflyer is uitgelekt via het sociale netwerk Reddit en is naar verluidt geplaatst door een medewerker van de Amerikaanse provider Sprint. Op de flyer is zowel de Samsung Galaxy S6 als de Samsung Galaxy S6 Edge zichtbaar. Zoals verwacht heeft de Galaxy S6 Edge een beeldscherm dat links- en rechts over de randen van het toestel doorloopt.

De Samsung Galaxy S5 is volgens de tot nu toe uitgelekte informatie voorzien van een 5 inch groot QHD beeldscherm. Onder de motorkap draait een Exynos octa-core processor die 3 gigabyte aan werkgeheugen tot haar beschikking heeft. De Samsung Galaxy S6 komt volgens de geruchten in uitvoeringen met 32GB, 64GB en 128GB aan opslagcapaciteit.

De Samsung Galaxy S6 wordt hoogstwaarschijnlijk uitgevoerd met een 20-megapixelcamera aan de achterzijde, voorzien van optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde van het toestel is een 5-megapixelcamera geplaatst.

Aanstaande zondag, 1 maart, zal blijken wat van alle geruchten klopt en hoe dicht bij- of hoe ver af de vormgever van bovenstaande renders bij het uiteindelijke ontwerp van de Samsung Galaxy S6 heeft gezeten. De Samsung Galaxy S6 wordt namelijk naar alle waarschijnlijkheid aankomende zondag gepresenteerd voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Aan het begin van de avond organiseert Samsung haar jaarlijkse 'Samsung Unpacked' event waar traditioneel de belangrijkste producten worden gepresenteerd.

Wilt u direct op de hoogte gebracht worden zodra de Samsung Galaxy S6 in Nederland in de winkels wordt gespot? Meldt u dan hieronder aan voor onze gratis reminderservice en ontvang direct een (eenmalige) notoficatie per e-mail zodra de Samsung Galaxy S6 in Nederland verkrijgbaar is. Meer informatie en een volledig overzicht van de (verwachte) specificaties zijn nu al verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy S6 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie