Huawei advertentie toont ronde smartwatch

28-02-2015  |  Patrick Kagenaar  |  MWC 2015


Het ziet er naar uit dat Huawei tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, een ronde smartwatch gaat aankondigen. Het apparaat werd gespot op een poster die Huawei reeds op het vliegveld van Barcelona heeft hangen.

Huawei zal morgen middag tijdens een persconferentie voorafgaand aan de officiële opening van het Mobile World Congress in Barcelona vermoedelijk weer een reeks aan producten introduceren. Hoewel er nog wat onduidelijkheid bestaat wat Huawei precies gaat aankondigen, werd op het vliegveld van Barcelona een product ontdekt dat vermoedelijk morgen zijn opwachting gaat maken. 

Huawei Watch
Huawei Watch

Op een van de reclameposters die over het vliegveld zijn verspreid, toont de Chinese fabrikant de Huawei Watch. De Huawei Watch, die zal draaien op Android Wear, is volgens Huawei voorzien van een 'Timeless design' en lijkt zijn looks vooral te hebben gebaseerd op een klassiek rond horloge. Het slimme horloge zal worden geleverd met leren of metalen band die door de gebruiker te vervangen is door willekeurige 22mm-bandjes.

Volgens de poster zal de Huawei Watch beschikbaar komen in een drietal kleuren, namelijk: zwart, goud en zilver. Hoe groot het scherm precies is en van welke resolutie die is voorzien is nog onbekend. Wel zou Huawei een hartslagmeter en stappenteller aan de smartwatch hebben toegevoegd.

Naar verwachting zal de Huawei Watch morgen tijdens de persconferentie van Huawei worden getoond aan het publiek. Het apparaat zal de slimme armband, die vorig jaar tijdens het Mobile World Congress werd aangekondigd, opvolgen als tweede wearable van Huawei.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie