Acer toont entertainment smartphone Acer Liquid Z520

01-03-2015  |  Patrick Kagenaar  |  MWC 2015


Acer heeft voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona tijdens haar eigen persconferentie de Acer Liquid Z520 getoond. De Liquid Z520 is een combinatie van een strak design en quad-core processor, geschikt voor entertainment doeleinden.

Acer heeft tijdens haar evenement een nieuwe generatie Z-serie aangekondigd, waaronder ook de Acer Liquid Z520 valt. Acer positioneert de Liquid Z520 als alleskunner die uitermate geschikt is voor medialiefhebbers. Het toestel komt ook beschikbaar in een dual-sim uitvoering, de Acer Liquid Z520 Dual SIM. Ondanks het slanke design, beschikt het toestel over een quad-core processor en 8GB aan intern geheugen.

De Acer Liquid Z520
De Acer Liquid Z520

De Acer Liquid Z520 beschikt over een 5 inch WVGA beeldscherm met een kijkhoek van 89 graden. Het toestel is - ondanks haar lage prijs - van alle gemakken voorzien die van een smartphone verwacht mogen worden. Zo is het toestel uitgerust met een eenvoudige- maar doeltreffende 5-megapixelcamera met LED flitser aan de achterzijde en een 2-megapixel frontcamera.

Ook de software die op het toestel draait is bijzonder te noemen. Acer heeft het toestel namelijk al voorzien van Android 5.0 Lollipop. Daarmee profiteert de Acer Liquid Z520 ook direct van de nieuwe Material Design interface van Google. Daarnaast zorgt de nieuwe Android versie ervoor dat het toestel energiezuiniger is dan eerdere Android versies.

De achterkant van de Acer Liquid Z520
De achterkant vant de Acer Liquid Z520

Qua design mag de Acer Liquid Z225 gezien worden. Het toestel kent een zeer goed verzorgd uiterlijk en de achtercover heeft een textuur die is geïnspireerd op Thais zijde. Daarnaast beschikt het toestel over luidsprekers met DTS Studio Sound, waardoor het apparaat zeer geschikt is voor het luisteren van muziek en het afspelen van video's.

Acer heeft vandaag bekend gemaakt dat de Acer Liquid Z225 vanaf april in Nederland uitgebracht zal gaan worden voor een losse verkoopadviesprijs van slechts 129 euro. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onderstaande specificatiepagina's:

Acer Liquid Z520
Acer Liquid Z520 Dual SIM

Geïnteresseerd in de Acer Liquid Z520 of de Acer Liquid Z520 Dual SIM? Meldt u dan hieronder aan voor onze gratis herinneringsservice en wordt direct middels een eenmalige mailing op de hoogte gebracht zodra de Acer Liquid Z520 of de Acer Liquid Z520 Dual SIM in Nederland in de winkels wordt gespot.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie