Sony Xperia E4 gespot in de eerste Nederlandse winkels

09-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


Sony heeft haar gloedneiuwe en bijzonder fraai vormgegeven Sony Xperia E4 uitgebracht in Nederland. Met een prijskaartje van slechts 129 euro weet Sony wederom een knap staaltje werk af te leveren.

In de laatste maanden van 2014 werd al gesproken over de Sony Xperia E4 en begin januari ontving GSM Helpdesk al inside informatie dat het toestel ook in Nederland uitgebracht zou gaan worden. Uiteindelijk werd de Sony Xperia E4 begin vorige maand door Sony officieel gepresenteerd en vanaf vandaag is het toestel dan ook daadwerkelijk verkrijgbaar in Nederland!

Sony Xperia E4
Sony Xperia E4

De Sony Xperia E4 is een aantrekkelijk geprijsde smartphone geworden. Met een verkoopprijs van slechts 129 euro bewijst Sony met de Xperia E4 nog maar eens dat het bedrijf erg goed is in het ontwikkelen van betaalbare-, complete én opvallend goed vormgegeven smartphones.

Ondanks de zeer scherpe prijs levert Sony met de Xperia E4 een behoorlijk complete en opvallend goed afgewerkte smartphone af. Het design is vernieuwend met ronde vormen die passen bij Sony's OmniBalance Designfilosofie.

De Sony Xperia E4 heeft een behoorlijk groot beeldscherm van 5 inch met een resolutie van 540 x 960 pixels en wordt aangedreven door een 1,3 GHz quad-core MediaTek processor. Daarbij kan het toestel rekenen op 1 gigabyte werkgeheugen en maar liefst 8 gigabyte aan interne opslagcapaciteit. Natuurlijk is ook een geheugenkaartslot aanwezig voor geheugenkaartjes van maximaal 32 gigabyte.

Op cameragebied gaat de Sony Xperia E4 er behoorlijk op vooruit ten opzichte van haar 'voorganger', de Sony Xperia E3. De 5-megapixelcamera aan de achterzijde is onverander gebleven. Maar in plaats van een simpele VGA camera heeft de nieuwe Xperia E4 een 2-megapixel frontcamera voor bijvoorbeeld selfies en videogesprekken.

Sony Xperia E4
Sony Xperia E4

Een andere belangrijke eigenschap die Sony graag onder de aandacht brengt is het uithoudingsvermogen van de Sony Xperia E4. Het toestel is voorzien van een krachtige 2300 mAh accu waarop de smartphone met gemak twee dagen stand-by zou moeten kunnen staan dankzij de unieke Stamina energiebesparingsmodus.

De Sony Xperia E4 ligt vanaf nu al verkrijgbaar bij Belsimpel voor 129 euro. In de komende dagen zal het toestel breder beschikbaar komen. Meer informatie, alle specificaties en een overzicht van al het nieuws over de Xperia E4 is verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia E4 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie