Uitgelekte afbeelding toont gebogen LG G4

10-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Vannacht is naar verluidt de eerste afbeelding van de verwachte LG G4 opgedoken. De afbeelding toont de de achterzijde van LG's nieuwe paradepaardje. Opvallend detail is dat de LG G4 net als de al gepresenteerde LG G FLex2 een gebogen vormgeving lijkt te hebben.

Afgelopen nacht is naar verluidt de eerste zogenaamde 'render' uitgelekt waarop de achterzijde van de LG G4 zichtbaar zou zijn. De render werd gepubliceerd door op een nog relatief onbekend Twitteraccount 'Onleaks'. De authenticiteit van de afbeelding is daardoor niet vast te stellen.

Uitgelekte render toont mogelijke achterzijde van de nieuwe LG G4
Uitgelekte render toont mogelijke achterzijde van de nieuwe LG G4

Gesteld wordt dat op de afbeelding de achterzijde van de verwachte LG G4 zichtbaar zou zijn. Opvallend detail is dat het toestel gebogen lijkt te zijn, net als de begin dit jaar gepresenteerde LG G Flex2.

Qua vormgeving lijkt de achterzijde van het toestel sterk op de huidige LG G3, al lijkt de camerasensor wel een stukje groter geworden te zijn. De voor LG kenmerkende back-buttons voor het volume en het aan- en uitzetten van het toestel zijn ook in deze render goed zichtbaar. Voorts laat de render zien dat het toestel - wederom - van één luidspreker aan de achterzijde van de smartphone is voorzien.

Volgens de jongste informatie wordt de LG G4 met afmetingen van 148.9 x 76.5 x 9.9 mm iets langer, breder en dikker. Dit kan wijzen op het gebruik van een iets groter beeldscherm (mogelijk 5,7 inch) en een krachtigere accu.

Verwacht wordt dat de LG G4 ergens in april of mei gepresenteerd gaat worden. Het toestel zal naar alle waarschijnlijkheid aangedreven worden door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 810 processor, een 'big.LITTLE' octa-core processor bestaanden uit een 2,0 GHz quad-core en een 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de LG G4 waarschijnlijk 3 gigabyte aan werkgeheugen en mogelijk 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit.

Het beeldscherm van de LG G4 meet naar verwachting een diameter van tussen de 5,5 en 5,7 inch en krijgt - net als de huidige LG G3 - een QHD beeldschermresolutie (1440 x 2560 pixels). Verder zal de LG G4 zonder twijfel uitgerust zijn met een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en laser auto-focus.

De aankondiging van de LG G4 wordt in de komende twee maanden verwacht. Het toestel ligt naar verwachting nog voor de zomer in Nederland in de winkels. Meer informatie over- en alle specificaties van de LG G4 zijn verzameld op onze uitgebreide LG G4 overzichtspagina.

Hebben?
Wilt u als eerste rondlopen met de nieuwe LG G4? Meld uzelf dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk en ontvang direct een notificatie per e-mail zodra de LG G4 in Nederand in de winkels wordt gespot!




Laatste Nieuws



0 Reacties
Geef je reactie










Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10