Serie duidelijke renders onthullen volledige design nieuwe LG G4

11-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Nadat gisteren al de eerste afbeeldingen opdoken van de achterzijde van de nieuwe LG G4, is afgelopen nacht een complete serie aan vroege productrenders opgedoken waarin de verwachte LG G4 volledig in beeld wordt gebracht.

In navolging op HTC en Samsung zal ook LG ergens dit voorjaar haar nieuwe paradepaardje voor 2015 gaan presenteren. Het toestel, dat logischerwijs 'LG G4' gaat heten is al geruime tijd onderwerp van gesprek in het geruchtencircuit. Gisteren lekte al een eerste afbeelding van de LG G4 uit waarop naar verluidt de achterzijde van de LG G4 te zien zou zijn. Afgelopen nacht heeft dezelfde 'bron' een behoorlijk uitgebreide serie renders gepubliceerd die LG's nieuwe paradepaardje van alle kanten laat zien.

Nieuwe renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten
Nieuwe renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten

Ook de nieuwe afbeeldingen tonen naar verluidt de achterzijde van de nieuwe LG G4. De achterzijde lijkt rond te lopen, terwijl aan de voorzijde niet echt duidelijk een curve zichtbaar is. Toch wordt er rekening mee gehouden dat de LG G4 - net als de LG G Flex2 - mogelijk een licht gebogen beeldscherm zal krijgen..

Qua vormgeving lijkt de achterzijde van de LG G4 sterk op de huidige LG G3, al lijkt de camerasensor wel een stukje groter geworden te zijn. De voor LG kenmerkende back-buttons voor het volume en het aan- en uitzetten van het toestel zijn ook in deze render goed zichtbaar. Voorts laat de render zien dat het toestel - wederom - van één luidspreker aan de achterzijde van de smartphone is voorzien.

De voorzijde van de LG G4 zal - anders dan in de huidige LG G3 - volledig van glas bestaan. Dat geeft het toestel een nog luxere en chiquere uitstraling.

Volgens de jongste informatie wordt de LG G4 met afmetingen van 148.9 x 76.5 x 9.9 mm iets langer, breder en dikker. Dit kan wijzen op het gebruik van een iets groter beeldscherm (mogelijk 5,7 inch) en een krachtigere accu.

Verwacht wordt dat de LG G4 ergens in april of mei gepresenteerd gaat worden. Het toestel zal naar alle waarschijnlijkheid aangedreven worden door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 810 processor, een 'big.LITTLE' octa-core processor bestaanden uit een 2,0 GHz quad-core en een 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de LG G4 waarschijnlijk 3 gigabyte aan werkgeheugen en mogelijk 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit.

Het beeldscherm van de LG G4 meet naar verwachting een diameter van tussen de 5,5 en 5,7 inch en krijgt - net als de huidige LG G3 - een QHD beeldschermresolutie (1440 x 2560 pixels). Verder zal de LG G4 zonder twijfel uitgerust zijn met een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en laser auto-focus.

De aankondiging van de LG G4 wordt in de komende twee maanden verwacht. Het toestel ligt naar verwachting nog voor de zomer in Nederland in de winkels. Meer informatie over- en alle specificaties van de LG G4 zijn verzameld op onze uitgebreide LG G4 overzichtspagina.

Hebben?
Wilt u als eerste rondlopen met de nieuwe LG G4? Meld uzelf dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk en ontvang direct een notificatie per e-mail zodra de LG G4 in Nederand in de winkels wordt gespot!
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie