Acer start verkoop Acer Liquid Jade S in Nederland

11-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


Zoals Acer begin dit jaar al heeft aangekondigd, heeft Acer deze week de geheel nieuwe Acer Liquid Jade S uitgebracht in Nederland. Het toestel combineert een vriendelijke prijs met een verzorgd design en een indrukwekkende lijst features.

Begin dit jaar kondigde Acer al aan dat het bedrijf nog dit kwartaal haar gloednieuwe Acer Liquid Jade S uit zou gaan brengen in Nederland. Deze 'deadline' heeft Acer keurig gehaald, want vanaf deze week is deze vriendelijk geprijsde, goed vormgegeven en rijk uitgeruste smartphone inderdaad in de eerste winkels gespot.

Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Jade S

Ondanks dat smartphones van Acer bekend staan om hun goede prijs, weet Acer als geen andere fabrikant haar toestellen stuk voor stuk een goed verzorgd design mee te geven. De nieuwe Acer Liquid Jade S is hier geen uitzondering op. Het toestel heeft een ronde ergonomische vormgeving met een enigszins rondlopend beeldscherm en een prettige zachte achtercover. Daarbij is de smartphone keurig afgewerkt doordat de smartphone een 'uni-body' behuizing heeft. Dankzij deze behuizing is het toestel slechts 7,78 mm dik.

De Acer Liquid Jade S wordt gekenmerkt door een groot HD beeldscherm van maar liefst 5 inch in diameter met onder de motorkap een ongekend snelle 1,5 GHz octa-core processor. De Acer Liquid Jade S is een volwaardige 4G smartphone en kan overweg met downloadsnelheden tot maar liefst 150 Mbps over 4G netwerken.

De Acer Liquid Jade S is zowel aan de voor- als aan de achterzijde uitgerust met een flinke camera. Aan de achterzijde is een uitgebreide 13-megapixelcamera geplaatst en aan de voorzijde kan een een 5-megapixel frontcamera gevonden worden.

De Acer Liquid Jade S is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland en heeft een verkoopadviesprijs van 299 euro gekregen. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze Acer Liquid Jade S overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie