Aankomende LG G4 krijgt een 5,6 inch groot beeldscherm

16-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


De nog aan te kondigen en verwachte LG G4 krijgt volgens de nieuwste geruchten een 5,6 inch groot beeldscherm, 0,1 inch groter dan de huidige LG G3.

De stroom geruchten over de verwachte nieuwe LG G4 begint behoorlijk op stoom te komen. Medio april wordt de introductie van het nieuwe paradepaardje van LG verwacht. De jongste speculaties stellen dat het beeldscherm van de nieuwe LG G4 iets groter gaat worden dan het beeldscherm van de huidige LG G3.

Nieuwe renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten
Renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten

De LG G4 krijgt naar verluidt een beeldscherm van 5,6 inch, 0,1 inch groter dan het beeldscherm van de huidige LG G3. Dat het beeldscherm iets groter zou zijn, was ook al af te leiden uit de eerder uitgelekte informatie over de afmetingen van de LG G4. Volgens die informatie wordt de LG G4 met afmetingen van 148.9 x 76.5 x 9.9 mm iets langer, breder en dikker.

Vorige week lekte al een uitgebreide fotosserie uit waarop de LG G4 al van alle kanten in beeld werd gebracht. Qua vormgeving lijkt de achterzijde van de LG G4 sterk op de huidige LG G3, al lijkt de camerasensor wel een stukje groter geworden te zijn. De voor LG kenmerkende back-buttons voor het volume en het aan- en uitzetten van het toestel zijn ook in deze render goed zichtbaar. Voorts laat de render zien dat het toestel - wederom - van één luidspreker aan de achterzijde van de smartphone is voorzien.

De voorzijde van de LG G4 zal - anders dan in de huidige LG G3 - volledig van glas bestaan. Dat geeft het toestel een nog luxere en chiquere uitstraling.

Verwacht wordt dat de LG G4 ergens in april gepresenteerd gaat worden. Het toestel zal naar alle waarschijnlijkheid aangedreven worden door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 810 processor, een 'big.LITTLE' octa-core processor bestaanden uit een 2,0 GHz quad-core en een 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de LG G4 waarschijnlijk 3 gigabyte aan werkgeheugen en mogelijk 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit.

Het beeldscherm van de LG G4 meet naar verwachting een diameter van tussen de 5,6 inch en krijgt - net als de huidige LG G3 - een QHD beeldschermresolutie (1440 x 2560 pixels) al wordt ook enigszins rekening gehouden met een 3K beeldschermresolutie. Verder zal de LG G4 zonder twijfel uitgerust zijn met een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en laser auto-focus.

De aankondiging van de LG G4 wordt in april verwacht. Het toestel ligt naar verwachting nog voor de zomer in Nederland in de winkels.

Meer informatie over- en alle specificaties van de LG G4 zijn verzameld op onze uitgebreide LG G4 overzichtspagina.

Hebben?
Wilt u als eerste rondlopen met de nieuwe LG G4? Meld uzelf dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk en ontvang direct een notificatie per e-mail zodra de LG G4 in Nederand in de winkels wordt gespot!

Bron
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie