Nieuwe generatie Motorola New Moto G 4G aangekomen in Nederland

20-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De op voorhand al zeer populaire Motorola New Moto G 4G is aangekomen in Nederland. Het ongekend complete toestel is vandaag door ons in de eerste Nederlandse winkels gespot.

De geheel nieuwe Motorola New Moto G 4G is door ons in de eerste Nederlandse winkels gespot. De Motorola New Moto G 4G volgt de ongekend succesvolle Motorola Moto G van vorig jaar op. Met het toestel brengt Motorola opnieuw een ongekend complete en uitzonderlijk scherp geprijsde smartphone op de markt.

Motorola New Moto G 4G
Motorola new Moto G 4G

De Motorola New Moto G 4G wordt in Nederland uitgebracht voor een verkoopadviesprijs van slechts 199 euro. Daarvoor levert Motorola een ongekend complete smartphone voorzien van een 5 inch groot HD beeldscherm en aangedreven door een 1,2 GHz quad-core processor. Zoals de naam al aangeeft beschikt de New Moto G 4G over ondersteuning voor 4G netwerken. Het toestel biedt daarmee mobiele internetsnelheden die soms zelf hoger liggen dan de snelheid van de internetverbinding thuis.

Ondanks haar scherpe verkoopprijs is de Motorola Moto G 4G ook behoorlijk uitgebreid op cameragebied. Aan de achterzijde van de smartphone is een hoogwaardige 8-megapixelcamera te vinden. Aan de voorzijde heeft het toestel ook nog een 2-megapixel frontcamera gekregen.

Ook op het gebied van opslagcapaciteit biedt de New Moto G 4G aanzienlijk meer dan voor deze verkoopprijs verwacht zou worden. Het toestel beschikt standaard over 8 gigabyte aan interne opslagcapaciteit, wat ook nog uitbreidbaar is met MicroSD geheugenkaarten.

De Motorola New Moto G 4G belooft een behoorlijk goed uithoudingsvermogen weg te kunnen gaan zetten. Op de eerste plaats is het toestel namelijk voorzien van een behoorlijk krachtige accu van 2390 mAh. Op de tweede plaats draait het toestel op één van de nieuwste Android versies (Android 5.0 Lollipop), dat aanzienlijk beter presteert op het gebied van energieverbruik.

De Motorola New Moto G 4G is nu al op voorraad bij Belsimpel en zal in de komende dagen bij steeds meer winkels te vinden zijn. Het toestel heeft in Nederland een bescheiden verkoopadviesprijs van slechts 199 euro gekregen. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze Motorola New Moto G 4G specificatiepagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie