WhatsApp brengt belfunctie 'binnen enkele weken' naar iOS

WhatsApp brengt belfunctie 'binnen enkele weken' naar iOS

26-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Diensten , Messaging


Gebruikers van de Apple iPhone kunnen 'binnen enkele weken' ook gaan bellen via WhatsApp. Dat heeft WhatsApp mede-oprichter Brian Acton gezegd tijdens het Facebook F8 ontwikkelaars congres.

Ook gebruikers van de Apple iPhone en de Apple iPad met ondersteuning voor mobiele netwerken kunnen binnenkort WhatsApp gaan gebruiken voor telefoongesprekken. Volgens Brian Acton, mede-oprichter van WhatsApp, zal de functie 'binnen enkele weken' beschikbaar gaan komen voor iOS 'iDevices' van Apple.

WhatsApp biedt in haar Android applicatie al een belfunctie aan. De belfunctie wordt momenteel gefaseerd uitgerold door WhatsApp. Om de functie te kunnen gebruiken, moeten WhatsApp gebruikers eerst gebeld worden door een andere WhatsApp gebruiker die al over de functie beschikt. Op die manier 'verspreidt' de belfunctie zich als een olievlek over WhatsApp gebruikers.

Bellen met WhatsApp op Apple iPhones is al mogelijk wanneer de gebruiker een aangepaste versie van WhatsApp installeert. Hiervoor moet de iPhone echter wel 'gejailbreakt' worden.

Bron
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10