WhatsApp activeer belfunctie voor alle gebruikers van Android smartphones

WhatsApp activeer belfunctie voor alle gebruikers van Android smartphones

31-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Diensten , Messaging


Alle gebruikers van WhatsApp met een Android smartphone kunnen vanaf vandaag WhatsApp gebruiken om met elkaar te bellen. De functie is sinds vandaag beschikbaar voor iedereen.

WhatsApp heeft vandaag de belfunctie in WhatsApp geactiveerd voor alle WhatsApp gebruikers met een Android smartphone. In de afgelopen weken heeft WhatsApp al een uitgebreide test uitgevoerd met de belfunctie.

WhatsApp gebruikers konden in de afgelopen weken 'op uitnodiging' testen met de belfunctie van WhatsApp. Bij iedere WhatsApp gebruiker kon de belfunctie geactiveerd worden door gebeld te worden door een andere WhatsApp gebruiker die al over de functie beschikte.

Bellen via WhatsApp is alleen mogelijk wanneer gebruikers verbonden zijn met een Wi-Fi netwerk of een actieve internetverbinding hebben. Via een Wi-Fi internetverbinding zijn telefoongesprekken geheel gratis, via een mobiele internetverbinding betalen gebruikers voor het verbruikte dataverkeer wat het telefoongesprek genereert. Wie een databundel heeft, verbruikt dataverkeer vanuit de databundel voor WhatsApp. WhatsApp verbruikt ongeveer 1 MB per minuut aan dataverkeer.

De belfunctie in WhatsApp is nu beschikbaar voor alle WhatsApp gebruikers met een Android smartphone. Eerder liet WhatsApp al weten dat de belfunctie van WhatsApp 'binnen enkele weken' ook voor iOS beschikbaar zal gaan komen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie