'LG onthult LG G4 op 28 april'

31-03-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG gaat haar nieuwe paradepaardje, de verwachte LG G4, op 28 april presenteren. Dat valt op te maken uit een zogenaamde 'save the date' die LG vandaag heeft uitgestuurd.

LG heeft vandaag in de eerste landen een zogenaamde 'save the date' uitgestuurd voor een evenement op 28 april. Het event zal op 28 april gelijktijdig plaatsvinden in Londen, Parijs en New York en op 29 april ook plaatsvinden in Seoul, Singapore en Istanbul.

LG verstuurt save the date voor event op 28 en 29 april
LG verstuurt save the date voor event op 28 en 29 april

Uit de 'save the date' valt op te maken dat LG zeer waarschijnlijk de LG G4 gaat presenteren. In de save the date staat de kenmerkende letter 'G' telkens centraal. Opvallend is daarnaast dat LG heeft gekozen voor een achtergrond die lijkt op leder met stiksels. Dat suggereert dat de LG G4 mogelijk over lederen accenten zal beschikken. Deze details komen echter nog niet naar voren in de eerder uitgelekte informatie en foto's.

Nieuwe renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten
Eerder uitgelekte renders onthullen de vormgeving van de LG G4 van alle kanten

Al maanden wordt gespeculeerd over de LG G4 en ondertussen is ook al een goed beeld te schetsen bij de nieuwe high-end smartphone van LG die de huidige LG G3 moet gaan opvolgen. Vorige week lekte zelfs onderstaande live-foto's uit waarop de LG G4 in het echt te zien is.

LG G4 verschijnt voor het eerst voor de camera
Eerste live-foto''s van de LG G4

De LG G4 zal naar alle waarschijnlijkheid aangedreven worden door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 810 processor, een 'big.LITTLE' octa-core processor bestaanden uit een 2,0 GHz quad-core en een 1,5 GHz quad-core processor. Daarbij heeft de LG G4 waarschijnlijk 3 gigabyte aan werkgeheugen en mogelijk 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit.

Het beeldscherm van de LG G4 meet naar verwachting een diameter van tussen de 5,6 inch en krijgt - net als de huidige LG G3 - een QHD beeldschermresolutie (1440 x 2560 pixels) al wordt ook enigszins rekening gehouden met een 3K beeldschermresolutie. Verder zal de LG G4 zonder twijfel uitgerust zijn met een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en laser auto-focus.

Meer informatie over- en alle specificaties van de LG G4 zijn verzameld op onze uitgebreide LG G4 overzichtspagina.

Hebben?
Wilt u als eerste rondlopen met de nieuwe LG G4? Meld uzelf dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk en ontvang direct een notificatie per e-mail zodra de LG G4 in Nederand in de winkels wordt gespot!
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10