Indrukwekkende Honor 6+ vanaf begin mei verkrijgbaar in Nederland

02-04-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


De tijdens het Mobile World Congress gepresenteerde Honor 6+, de meest indrukwekkende smartphone van Honor tot nu toe, komt in de eerste week van mei in Nederland in de winkels te liggen. Dat heeft Honor tegenover GSM Helpdesk bevestigd.

De indrukwekkende Honor 6+, die begin maart tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd, gaat in de eerste week van mei haar opwachting maken in Nederland. Dat heeft Honor vandaag tegenover GSM Helpdesk bevestigd. De Honor 6+ krijgt in Nederland een verkoopadviesprijs van 399,99 euro.

Honor 6 Plus

 

Honor 6 Plus

De Honor 6+ is onmiskenbaar een grotere 'broer' van de Honor 6 (review) die sinds eind vorig jaar in Nederland verkrijgbaar is. De vormgeving en naamgeving van beide toestellen maakt duidelijk dat Honor met de Honor 6 en de Honor 6 Plus een goedkoper maar qua specificaties beter alternatief wil aanbieden voor de Apple iPhone 6 en Apple iPhone 6 Plus.

De Honor 6+ is net als de Honor 6 een behoorlijk uitgebreide smartphone met eveneens behoorlijk indrukwekkende specificaties. Het toestel heeft (net als de iPhone 6 Plus) een 5,5 inch Full HD beeldscherm. Onder de motorkap draait Huawei's eigen Kirin 920 octa-core processor, een processor die bestaat uit een 1,8- en een 1,3 GHz quad-core processor. Daarbij heeft het toestel maar liefst 3 gigabyte aan werkgeheugen.

De duo-camera van de Honor 6 Plus
De duo-camera van de Honor 6 Plus

De Honor 6+ valt vooral op vanwege zijn duo-camera aan de achterzijde van het toestel. Een dergelijke techniek hebben we tot nu toe alleen in de HTC One M8 gezien. Groot verschil met de HTC One M8 is dat de duo-camera in de Honor 6+ een resolutie van 8-megapixel kent, de duo-camera in de HTC One M8 'slechts' 4-megapixel.

De duo-camera van de Honor 6+ is in staat om foto's te schieten die uit meerdere lagen bestaan. Hierdoor is het mogelijk om achteraf (na het schieten van een foto) nog scherp te stellen op bepaalde delen in de foto. Ook kunnen meer geavanceerde bewerkingen op de foto losgelaten worden.

De Honor 6 Plus meet slechts 7,5mm
De Honor 6 Plus is slechts 7,5mm dik

Net als de Honor 6 is de Honor 6+ uitgerust met een behoorlijk krachtige accu. De capaciteit van de accu bedraagt maar liefst 3600 mAh. Dankzij de SmartPower 2.5 techniek zou de smartphone 30% langer mee moeten gaan dan andere vergelijkbare toestellen met deze capaciteit. Ook op het gebied van interne opslagcapaciteit is de Honor 6+ met 32 gigabyte geheugen ruim bedeeld. Dit geheugen kan zelfs nog uitgebreid worden met MicroSD geheugenkaarten van maximaal 128 gigabyte.

Prijs en beschikbaarheid
De Honor 6+ krijgt in Nederland een verkoopadviesprijs van 399,99 euro, waarmee de Honor 6+ de 'duurste' maar qua specificaties ook de meest uitgebreide Honor smartphone van dit moment is. De Honor 6+ zal vanaf de eerste week van mei in Nederland in de winkels komen te liggen in het zwart en in het wit en is nu al als pre-order beschikbaar bij Coolblue. Klanten die de Honor 6+ in de voorverkoop bestellen krijgen de Honor 6+ als eerste in Nederland geleverd. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze uitgebreide Honor 6+ specificatiepagina.

Hebben?
Geïnteresseerd in de Honor 6+? Meldt u dan hieronder aan voor onze gratis herinneringsservice en wordt direct middels een eenmalige mailing op de hoogte gebracht zodra de Honor 6+ in Nederland in de winkels wordt gespot.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10