De BlackBerry Passport krijgt nog dit jaar een opvolger

17-04-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De enigszins vreemd vormgegeven BlackBerry Passport, krijgt nog dit jaar een opvolger. Dat valt op te maken uit nieuwe informatie en een uitgelekte afbeelding van een nieuwe BlackBerry toestel dat zou luisteren naar de codenaam 'BlackBerry Oslo'.

BlackBerry werkt aan een opvolger voor de BlackBerry Passport. Vorig jaar wist BlackBerry veel aandacht naar zich toe te trekken met de introductie van de enigszins vreemd vormgegeven BlackBerry Passport. Zoals de naam al aangeeft is het toestel even groot als een paspoort. Het toestel combineert een groot touchscreen met een QWERTY toetsenbord.

BlackBerry Oslo - veronderstelde opvolger voor de BlackBerry Passport
BlackBerry Oslo - veronderstelde opvolger voor de BlackBerry Passport

Onder de codenaam 'BlackBerry Oslo' is BlackBerry bezig met de ontwikkeling van een nieuwe uitvoering van de BlackBerry Passport. Tijdens het Mobile World Congress begin maart dook deze naam al een keer op, maar tot op heden was nog geen informatie beschikbaar over het toestel.

Nieuwe details en zelfs een afbeelding onthullen dat de BlackBerry Oslo een opvolger gaat worden voor de BlackBerry Passport. De vormgeving van het toestel wordt enigszins aangepast en ook de specificaties zullen op enkele punten verbeterd worden, zo stelt BlackBerry Central. Onder andere het beeldscherm, de camera en de accu zullen verbeterd worden, al zijn nog geen exacte details bekend.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10