Samsung brengt Galaxy J1 uit in Nederland

04-05-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft haar eerste smartphone in de gloednieuwe Galaxy J-serie, de Samsung Galaxy J1, uitgebracht in Nederland. De Samsung Galaxy J1 is een betaalbare maar complete smartphone voorzien van een geheel nieuw design.

Samsung is bezig haar portfolio smartphones volledig te moderniseren. Daarbij horen geheel nieuwe smartphone series en typenummers. In de geheel nieuwe 'Galaxy J' serie heeft Samsung haar eerste smartphone uitgebracht in Nederland, de Samsung Galaxy J1.

Samsung Galaxy J1
Samsung Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 is een opvallend betaalbare, vrij compacte maar compleet uitgeruste smartphone. Het toestel is nog geen 9 mm dik maar heeft desondanks een flink uithoudingsvermogen dankzij een krachtige 1850 mAh accu. De Samsung Galaxy J1 heeft een naar huidige maatstaven bescheiden beeldscherm van 4,3 inch met een behoorlijke resolutie van 480 x 800 pixels.

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy J1 draait een 1,2 GHz dual-core processor, waaraan goed te zien is dat deze smartphone echt is ontwikkeld met een vriendelijke prijsstelling in het achterhoofd. Ook op cameragebied is de Samsung Galaxy J1 niet overmatig uitgevoerd en heeft een bescheiden maar doeltreffende 5-megapixelcamera aan de achterzijde en een 2-megapixelcamera aan de voorzijde.

Ondanks de bescheiden hardware van de Samsung Galaxy J1, belooft het toestel een goede snelheid, stabiliteit en gebruikerservaring te kunnen bieden. Het toestel draait namelijk op Android 4.4 Kitkat, wat is geoptimaliseerd om op dit soort smartphones even goed te kunnen draaien als op duurdere toestellen.

De Samsung Galaxy J1 is nu verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 119 euro. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy J1 specificatiepagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie