Bel- en databundel voortaan 3 maanden houdbaar bij Telfort

Bel- en databundel voortaan 3 maanden houdbaar bij Telfort

11-05-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


Telfort heeft vandaag nieuwe abonnementen geïntroduceerd waarbij de bel- en databundels langer houdbaar zijn dan voorheen. Ook kunnen klanten van Telfort met de nieuwe abonnementen voortaan 'gratis' onbeperkt SMS'en.

Telfort heeft vandaag een lichte aanpassing doorgevoerd in haar aanbod abonnementen. De tarieven voor alle abonnementen zijn met één euro per maand omhoog gegaan. In ruil daarvoor kunnen klanten voortaan wel 'gratis' onbeperkt SMS'en en is de geldigheid van bundels verhoogt van één naar drie maanden. Voorheen kostte onbeperkt SMS'en 3 euro per maand extra en waren bundels slechts één maand geldig.

Telfort biedt vanaf vandaag nog maar vier belbundels van 150, 300, 500 en 1000 belminuten voor respectievelijk 7, 9, 14 en 17 euro per maand. Voorheen waren deze bundels 1 euro goedkoper. De bundel voor onbeperkt bellen is in het nieuwe abonnementsaanbod verdwenen.

Ook het aanbod databundels is wat versoberd. Telfort biedt vanaf vandaag enkel nog databundels van 125, 500, 1000 en 2500 MB voor respectievelijk 4, 7, 10 en 17 euro per maand. Voor 5 euro per maand extra kunnen klanten deze databundel ook op het 4G netwerk van KPN gebruiken, waarbij klanten vanaf vandaag de maximale 4G snelheid van 150 Mbps kunnen behalen. De praktische snelheid ligt overigens rond de 20 Mbps.

De grootste verandering is dat de bel- en databundels bij Telfort voortaan 3 maanden geldig zijn. Wanneer aan het eind van de maand bel- of datategoed overblijft, wordt dit automatisch meegenomen naar de volgende maand. Het oudste tegoed wordt als eerste opgebruikt.

De nieuwe abonnementen en voorwaarden zijn vanaf vandaag geldig voor alle Telfort klanten die vanaf vandaag een nieuw Telfort abonnement afsluiten of hun huidige Telfort abonnement verlengen. Voor bestaande klanten van Telfort verandert er niets.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie