Huawei Y635 maakt stille entree op de Nederlandse markt

02-06-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Huawei heeft geheel in stilte de grote maar zeer betaalbare Huawei Y635 uitgebracht in Nederland. Het toestel was eerder dit jaar al te bewonderen op het Mobile World Congress in Barcelona.

Zonder enige aankondiging en zonder er zelf ruchtbaarheid aangegeven te hebben, heeft Huawei de Huawei Y635 uitgebracht in Nederland. Het toestel is vanaf deze week in de eerste Nederlandse winkels te vinden voor een verkoopprijs onder de 149 euro. De Huawei Y635 is een iets uitgebreidere uitvoering van de Huawei Y625 die sinds midden mei al in Nederland verkrijgbaar is.

Huawei Y635 nu beschikbaar in Nederland
Huawei Y635 nu beschikbaar in Nederland

De Huawei Y635 lag begin maart al onopvallend op de stand van Huawei op het Mobile World Congress in Barcelona. Toen was al duidelijk dat het toestel mogelijk ook naar Nederland zou gaan komen, al kon Huawei dat op dat moment nog niet bevestigen.

De Huawei Y635 is - in verhouding tot haar prijs - een behoorlijk grote smartphone. Het toestel heeft een beeldscherm van maar liefst 5 inch in diameter. Daarmee doet de Huawei Y635 qua schermgrootte niet onder voor het gemiddelde beeldschermformaat in de markt van dit moment.

Ook de andere specificaties van het toestel zijn behoorlijk goed te noemen in relatie tot haar scherpe verkoopprijs. Zo wordt de Huawei Y635 aangedreven door een 1,2 GHz quad-core processor, heeft het toestel 1 gigabyte aan werkgeheugen, 8 gigabyte aan opslagcapaciteit en natuurlijk ook een MicroSD geheugenkaartslot.

De Huawei Y635 is op cameragebied voorzien van een 5-megapixelcamera aan de achterzijde en een 2-megapixel frontcamera. Anders dan de Huawei Y625 is de Huawei Y635 niet uitgevoerd als een dual-sim toestel.

De Huawei Y635 is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 149 euro. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze uitgebreide Huawei Y635 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie