LG G4c gespot in de eerste Nederlandse winkels

04-06-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG heeft sneller dan verwacht haar LG G4c uitgebracht in Nederland. GSM Helpdesk heeft het toestel vandaag al in de eerste Nederlandse winkels gespot. De LG G4c wordt door LG in de markt gezet als de 'kleinere' en goedkopere uitvoering van haar paradepaardje van dit moment, de LG G4.

LG heeft sneller dan verwacht de LG G4c uitgebracht in Nederland. GSM Helpdesk Nederland heeft deze nieuwe 'middenklasse smartphone' van LG vandaag in de eerste winkels gespot.

LG G4c
LG G4c

De LG G4c kan gezien worden als de 'mini-uitvoering' van de LG G4. Deze smartphone heeft een beeldscherm van 5 inch en kent een 720p HD beeldschermresolutie. De LG G4c beschikt over uitgebreide ondersteuning voor 4G netwerken, waarmee een super snelle mobiele internetverbinding binnen handbereik is. Dataverbindingen via 4G netwerken zijn zo snel dat streaming video en muziek tot de mogelijkheden behoren.

De LG G4C wordt aangedreven door een 1,2 GHz quad-core processor begeleid door 1 gigabyte werkgeheugen. Het toestel heeft 8 gigabyte aan interne opslagcapaciteit en een geheugenkaarslot voor geheugenuitbreiding.

Op cameragebied is de LG G4c uitgevoerd met een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixel front-camera. Net als bij de LG G4 beschikt ook de LG G4c over 'gesture shot' waarmee bijvoorbeeld selfies gemaakt kunnen worden met een handgebaar.

De LG G4c is net als de normale LG G4 ook voorzien van zogenaamde 'back-buttons'. Hierdoor is het toestel aan de voorzijde geheel knoploos uitgevoerd. Deze back-buttons zijn op een hele ergonomische plek aan de achterzijde van het toestel geplaatst, precies op de plek waar veel mensen hun wijsvinger leggen tijdens het vasthouden van hun smartphone. Middels de back-buttons kan het toestel aan- en uitgezet worden en is het mogelijk het volume te regelen of in- en uit te zoomen tijdens het fotograferen. Uiteraard beschikt de LG G4c ook over 'KnockOn' waarmee gebruikers het toestel middels twee tikjes op het beeldscherm kunnen laten ontwaken.

De LG G4c heeft een 2.540 mAh accu gekregen en draait direct uit de doos op Android 5.0 Lollipop. Mede dankzij haar energiezuinige processor en beeldscherm, belooft de LG G4c hiermee een snelle, stabiele en vooral energiezuinige smartphone te zijn.

De LG G4c is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar bij Belsimpel in de kleuren goud, wit en grijs. In de komende dagen zal de LG G4c breder beschikbaar komen bij meer (web)winkels. De LG G4c heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro. Meer informatie, alle specificaties en een volledig overzicht van alle prijzen met- en zonder abonnement zijn verzameld op onze uitgebreide LG G4c overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws