Storing treft mobiele klanten Tele2

Storing treft mobiele klanten Tele2

17-06-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


Klanten met een mobiele aansluiting bij Tele2 hebben sinds woensdag ochtend last van een storing die zich landelijk voordoet.

Sinds woensdag ochtend ervaren veel klanten met een mobiele aansluiting bij Tele2 problemen bij het bellen, sms'en en mobiel internetten. De problemen doen zich voor op het 2G en 3G netwerk van T-Mobile, waar Tele2 gebruik van maakt en treffen enkel klanten van Tele2, zo valt op te maken uit klachten op sociale media.

Volgens Tele2 ontstond de storing iets na 10 uur vanmorgen en kunnen klanten in heel Nederland last hebben van de storing. Door de storing kunnen telefoongesprekken en mobiele internetverbindingen wegvallen en kunnen klanten problemen ervaren bij het versturen van SMS berichten. Volgens Tele2 gaat het om een 'hapering' in de service en niet om een volledige verstoring. Het ene moment zouden klanten wel kunnen bellen, sms'en en internetten, het andere moment zou dit lastiger kunnen gaan.

Tele2 heeft nog geen zicht op de oorzaak van de problemen, maar geeft aan 'uiteraard' haar uiterste best te doen de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie