'Productie Apple iPhone 6S en iPhone 6S Plus is van start gegaan'

'Productie Apple iPhone 6S en iPhone 6S Plus is van start gegaan'

29-06-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Apple heeft de productie van de nieuwe generatie iPhones, die naar verluidt 'Apple iPhone 6S' en 'Apple iPhone 6S Plus' gaan heten opgestart. Bronnen bevestigen daarbij nogmaals het gebruik van een Force Touchscreen.

Apple heeft de productie van haar nieuwe generatie iPhones, die naar verwachting ergens in september op de markt zullen komen, opgestart. Dat melden bronnen aan het doorgaans zeer goed geïnformeerde Bloomberg. Op dit moment zouden volgens de bronnen van Bloomberg test-batches geproduceerd worden, waarna de nieuwe iPhones vanaf juli in grote hoeveelheden geproduceerd gaan worden.

Volgens Bloomberg verwacht Apple dit jaar geen grote problemen bij de productie van de Apple iPhone 6S en Apple IPhone 6S Plus, zoals de nieuwe iPhones waarschijnlijk gaan heten. Apple heeft er dit jaar naar verluidt voor gekozen nagenoeg dezelfde vormgeving te gebruiken voor haar nieuwe iPhones als Apple gebruikte voor de huidige Apple iPhone 6 en de huidige Apple iPhone 6 Plus..

Wel zullen de nieuwe iPhones uiteraard weer een sprongetje maken qua specificaties. Op de eerste plaats beloven de nieuwe iPhones onbuigbaar te worden doordat Apple voor haar nieuwe Apple iPhones een ander soort aluminium gaat gebruiken. Aluminium uit de zogenaamde '7000 serie' is aanzienlijk sterker dan het aluminium dat Apple heeft gebruikt in de huidige Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De tweede belangrijke ontwikkeling belooft het zogenaamde 'Force touchscreen' te gaan worden, een beeldscherm dat naast aanraking ook de hoeveelheid druk die op het beeldscherm uitgeoefend wordt kan registreren. Daarbij zouden de nieuwe iPhones nu ook voorzien zijn van saffierglas over het beeldscherm, iets wat Apple naar verluidt eigenlijk al in de huidige generatie iPhones had willen toepassen.

Naast roddels over het Force touchscreen doen ook geruchten de ronde dat Apple voor het eerst sinds de Apple iPhone 4S een hogere resolutie camera gaat gebruiken in haar nieuwe iPhones. De laatste generaties iPhones waren stuk voor stuk uitgerust met een 8-megapixelcamera. De nieuwe iPhones die in augustus moeten verschijnen krijgen naar verluidt een 12-megapixelcamera.

Eerdere geruchten suggereerden daarnaast dat ook de front-camera van de nieuwe iPhones flink verbeterd gaat worden. De resolutie gaat omhog en er komt mogelijk zelfs een flitser bij de front-camera te zitten, zo valt op te maken uit de nieuwe broncode van iOS 9. Verder krijgen de nieuwe iPhones zeer waarschijnlijk meer werkgeheugen en een Apple simkaart.

De Apple iPhone 6S en Apple iPhone 6S Plus worden mogelijk al in augustus gepresenteerd en komen naar verluidt al begin september in de winkels te liggen. Dit laatste kan echter volgens Bloomberg nog op losse schroeven komen te staan op het moment dat er problemen ontstaan bij de productie en het gebruik van het Force Touchscreen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10