LG brengt LG G4 Stylus uit in Nederland

01-07-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


In de lijn van LG's paradepaardje voor 2015, de LG G4, kondigde LG eerder dit jaar ook de LG G4 Stylus aan, een grote 'phablet' met een beeldscherm van 5,7 inch en een stylus. Deze smartphone is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland voor 349 euro.

De grote en complete LG G4 Stylus is aangekomen in Nederland. De flinke 'phablet' (een toestel dat het midden laat tussen een smartphone en een tablet) is vanaf vandaag op voorraad bij de eerste Nederlandse winkels en verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 349 euro. LG heeft de LG G4 Stylus uitgebracht onder nagenoeg dezelfde naam als het absoute paradepaardje van LG van dit moment, de LG G4, omdat de LG G4 Stylus volgens LG over veel features beschikt die ook de nieuwe LG G4 biedt.

LG G4 Stylus
LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus valt met haar 5,7 inch grote 720p HD beeldscherm in het zogenaamde 'phablet segment'. Het beeldscherm van het toestel is bijvoorbeeld even groot als het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 4. Zoals de naam van de smartphone al aangeeft, levert LG bij de smartphone een stylus mee. Hiermee kan op het beeldscherm getekend en geschreven worden en ishet mogelijk het toestel middels de stylus te bedienen.

De LG G4 Stylus wordt door LG in twee uitvoeringen uitgebracht. Er komt een iets duurdere uitvoering met ondersteuning voor 4G netwerken (LG G4 Stylus 4G) en een iets goedkopere uitvoering zonder 4G ondersteuning (LG G4 Stylus). Het 4G model wordt aangedreven door een 1,2 GHz quad-core processor en beschikt over een 13-megapixelcamera aan de achterzijde. Het goedkopere 3G model wordt aangedreven door een 1,4 GHz octa-core processor en heeft een 8-megapixelcamera. Aan de voorzijde hebben beide uitvoeringen een 5-megapixel front-camera.

De primaire camera's van zowel de 3G als de 4G uitvoering van de LG G4 Stylus beschikken over veel features die ook aanwezig zijn op de LG G4, waaronder bijvoorbeeld laser autofocus en gesture shot.

Beide uitvoeringen beschikken over 1 gigabyte aan werkgeheugen en 8 gigabyte aan interne opslagcapaciteit. Deze interne opslagcapaciteit kan eenvoudig uitgebreid worden met MicroSD geheugenkaarten. De LG G4 Stylus heeft een behoorlijk krachtige accu van 3.000 mAh en draait direct uit de doos op Android 5.0 Lollipop.

Beschikbaarheid
De LG G4 Stylus is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland in het zilver en heeft een verkoopadviesprijs van 349 euro. Meer informatie en alle specificaties van de LG G4 Stylus en de LG G4 Stylus 4G zijn verzameld op onderstaande overzichtspagina's:

LG G4 Stylus overzichtspagina
LG G4 Stylus 4G overzichtspagina
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws