Sony brengt Xperia C4 'Selfie Smartphone' officieel uit in Nederland

03-07-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Nadat GSM Helpdesk in juni de Sony Xperia C4 al in de eerste Nederlandse winkels had gespot. heeft Sony vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf de Sony Xperia C4 officieel in Nederlnad heeft uitgebracht. De Xperia C4 is geoptimaliseerd voor het maken van selfies en heeft daarnaast ook een hoogwaardige 13-megapixelcamera aan de achterzijde.

Sony heeft de bijzondere Sony Xperia C4 officieel uitgebracht in Nederland, zo heeft de fabrikant vandaag bekend gemaakt. Sinds de tweede helft van juni was het toestel al verkrijgbaar in enkele Nederlandse winkels en was onder andere al te bestellen bij bol.com. Vanaf vandaag is de Sony Xperia C4 breed vekrijgbaar. De Sony Xperia C4 wordt door Sony betiteld als de 'PROselfie smartphone', met een hoogwaardige 5-megapixel front-camera.

De Sony Xperia C4 is een echte selfie-smartphone
De Sony Xperia C4 is een echte selfie-smartphone

De Sony Xperia C4 heeft een Full HD beeldscherm met een diameter van maar liefst 5,5 inch. Desondanks dit goede beeldscherm en de hoogwaardige camera's heeft de Sony Xperia C4 een losse verkoopadviesprijs van slechts 349 euro.

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

Volgens Sony maakt de Xperia C4 de perfecte selfie dankzij de krachtige 5-megapixel front-camera met een 25mm groothoek lens. Dankzij de Sony Exmor R for mobile sensor, de soft LED-flitser en HDR features zijn de foto’s altijd overweldigend zelfs in de “moeilijk te perfectioneren" omstandigheden met weinig licht. Superieur auto optimaliseert automatisch de instellingen voor de beste foto en de SteadyShot technologie voorkomt eventuele cameratrillingen.

Aan de achterzijde van de Sony Xperia C4 is een hoogwaardige 13-megapixelcamera geplaatst waarmee platen in van een nog hogere kwaliteit met HDR gefotografeerd kunnen worden.

Sony Xperia C4
Sony Xperia C4

Onder de motorkap van de Sony Xperia C4 draait een efficiënte 64-bit octa-core processor. Daarbij heeft het toestel een behoorlijk krachtige accu van 2600 mAh gekregen. De combinatie tussen de processor, accu en de befaamde STAMINA-modus van Sony zorgt ervoor dat de Xperia C4 zeer goede prestaties op zowel het gebied van snelheid als uithoudingsvermogen weet weg te zetten.

De Sony Xperia C4 is vanaf nu officieel verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Belsimpel.nl en zal in de komende dagen / weken breder beschikbaar komen bij meer (web)winkels. De officiele verkoopadviesprijs van de Sony Xperia C4 bedraagt 349 euro. De Sony Xperia C4 is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en mint. Meer informatie en alle specificaties zijn verzameld op onze Sony Xperia C4 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie