Motorola toont per ongeluk opvolger voor Motorola Moto 360

Motorola toont per ongeluk opvolger voor Motorola Moto 360

17-08-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Motorola gaat zeer waarschijnlijk binnenkort een opvolger voor haar Moto 360 smartwatch presenteren. Dit weekend publiceerde Motorola per ongeluk een video waarin de opvolger voor de Moto 360 zichtbaar was.

Motorola heeft afgelopen weekend de wereld bewust of onbewust kennis laten maken met de opvolger voor de Motorola Moto 360 smartwatch. Op Twitter en Instagram publiceerde Motorola namelijk een video waarin de opvolger voor de huidige Moto 360 zichtbaar was.

Dat de video waarschijnlijk per ongeluk online is gezet blijkt uit het feit dat de video's kort na publicatie weer werden verwijderd. Uiteraard hadden de video's lang genoeg online gestaan om opgemerkt te worden. Diverse media wisten de video te kopiëren en te 'mirroren'.

De video toont een Motorola Moto 360 met een een knop aan de rechter-bovenzijde van het horloge, een duidelijk bewijs dat het hier gaat om een nieuwe Moto 360 aangezien bij de huidige Moto 360 het knopje exact in het midden aan de rechter zijkant zit.

Daarnaast is ook een verschil te zien in de manier waarop de polsbandjes van het horloge bevestigd zijn. De video suggereert dat normale horlogebandjes aan de Moto 360 bevestigd kunnen worden.

Er wordt al geruime tijd geroddeld en gespeculeerd over de komst van een tweede generatie Moto 360. In mei van dit jaar doken al de eerste geruchten over een opvolger voor de huidige Moto 360 op.

De publicatie van de video op Twitter en Instagram heeft het geurchtencircuit op scherp gezet en vrijwel gelijktijdig verschenen ook documenten van de Braziliaanse keuringsinstanties waarin de tweede generatie Motorola Moto 360 wordt genoemd. Volgens deze Braziliaanse documenten zal de tweede generatie Moto 360 in twee versies verschijnen.

Het meest voor de hand ligt dat Motorola - net als Apple - met twee formaten van haar smartwatch gaat komen. Dit wordt ook door diverse bronnen in het geruchtencircuit bevestigd. Er komt waarschijnlijk een Moto 360 die iets kleiner is dan het huidige model en een Moto 360 die iets groter is dan het huidige model.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie