Video toont 360-graden render van nieuwe Nexus smartphone

Video toont 360-graden render van nieuwe Nexus smartphone

17-08-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Grafisch vormgevers zijn erin geslaagd een 360-graden render te genereren van de nieuwe Nexus smartphone van Huawei. De render is gebaseerd op de gegevens die Huawei naar accessoirefabrikanten heeft gestuurd over het toestel.

Dit weekend is een video verschenen waarin één van de twee volgende Nexus smartphones van alle kanten in beeld wordt gebracht. De video toont een zogenaamde '360-graden render' van de Nexus smartphone die Huawei in ontwikkeling heeft. De video is gemaakt door grafisch vormgevers op basis van details over het toestel die Huawei met accessoire fabrikanten heeft gedeeld. De video werd de wereld in gestuurd door website uSwitch en de bekende tech-insider @onleaks op Twitter.

Het zijn niet de eerste geruchten over de Nexus smartphone van Huawei die door @Onleaks de wereld in worden gestuurd. De video's 'bevestigen' in ieder geval de eerdere informatie die door @Onleaks naar buiten is gebracht.

Uit de gegevens die tot op heden naar buiten zijn gekomen over de Nexus smartphone van Huawei blijkt dat het toestel een 5,7 inch beeldscherm zou hebben met een hoge QHD / 4K beeldschermresolutie.

De Nexus smartphone van Huawei wordt waarschijnlijk rond de 8,5 mm dik en zou aan de achterzijde een vingerafdrukscanner hebben. Voorts is het toestel voorzien van front-facing speakers en een USB Type-C connector, zoals ook zichtbaar is in de video.

Een grote verrassing is op dit moment nog welke processor in het Nexus toestel van Huawei gebruikt gaat worden. Eerder gingen geruchten rond dat Huawei de Qualcomm Snapdragon 820 processor zou gebruiken in haar Nexus toestel. Uit nieuwe informatie van Qualcomm blijkt echter dat deze processor pas op zijn vroegst begin 2016 in de eerste smartphones en tablets terug te vinden zal zijn, terwijl de twee nieuwe Nexus toestellen nog dit jaar op de markt verwacht worden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie