'Samsung werkt aan nieuwe 'Galaxy O' smartphoneserie'

'Samsung werkt aan nieuwe 'Galaxy O' smartphoneserie'

17-08-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Er lijkt opnieuw een nieuwe serie smartphones van Samsung op komst te zijn. In het geruchtencircuit zijn twee nieuwe Samsung smartphones opgedoken die zouden luisteren naar de namen 'Samsung Galaxy O5 en Samsung Galaxy O7.

Sinds midden vorig jaar is Samsung bezig haar portfolio smartphones te herstructureren. Sindsdien zijn diverse nieuwe smartphone series onthuld, waaronder de Samsung Galaxy A-serie (met de premium metalen Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7), de Galaxy E-serie (met de Galaxy E5 en Galaxy E7) en de 'low-end' Galaxy J serie (met de Galaxy J1). Het ziet er naar uit dat er wederom een nieuwe smartphone serie van Samsung aan zit te komen.

De doorgaans goed geïnformeerde website SamMobile heeft in de informatie waar de website toegang toe heeft twee smartphones gevonden die onderdeel uit zouden maken van een nieuwe 'Galaxy O-serie'. De toestellen met typenummers G550 en G600 zouden gaan luisteren naar de namen 'Samsung Galaxy O5' en 'Samsung Galaxy O7'.

Welk thema de 'Galaxy O-serie' gaat krijgen is onbekend. Het is een nieuwe traditie van Samsung om iedere serie een eigen focus te geven.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie