T-Mobile breidt Basis Sim abonnement uit met extra databundel

T-Mobile breidt Basis Sim abonnement uit met extra databundel

26-08-2015  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


Klanten van T-Mobile met een Basis Sim abonnement kunnen sinds kort gebruik maken van een extra grote databundel. T-Mobile heeft een databundel van 2 gigabyte toegevoegd aan het abonnement.

T-Mobile heeft in stilte het aantal databundels voor haar Basis Sim abonnement uitgebreid, zo ontdekte Telecompaper. Naast de bundels van 250 MB, 500 MB en 1 GB biedt T-Mobile in het Basis Sim abonnement nu ook een bundel van 2 GB.

Met het Basis Sim abonnement concurreeert T-Mobile met spelers zoals Simyo, Hollandsnieuwe en Simpel. Een Basis Sim abonnement kan al vanaf 4 euro per maand afgesloten worden voor 50 belminuten (zonder data- en SMS bundels).

De nieuwe databundel van 2 gigabyte kost volgens T-Mobile normaal gesproken 18 euro per maand. Wie het abonnement in een sim-only variant neemt, betaalt 13 euro voor de 2 gigabyte databundel bij een tweejarig abonnement sim-only abonnement en 13,50 bij een éénjarig sim-only abonnement.

Klanten kunnen bij het Basis Sim abonnement van T-Mobile hun abonnement grotendeels zelf samenstellen. Klanten kiezen eerst of zij een databundel willen gebruiken en hoe groot deze moet zijn. Het gebruik van een databundel is niet verplicht in het Basis Sim abonnement. Vervolgens kiezen klanten een belbundel, waarbij een minimum belbundel van 50 belminuten verplicht is. Tot slot hebben klanten de keuze uit een SMS bundel van 100 SMS'jes of een onbeperkte SMS bundel. Een SMS bundel is net als de databundel niet verplicht bij het Basis Sim abonnement.

Meer informatie over het Basis Sim abonnement is te vinden op de T-Mobile website.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10